Search

Nezaboravno putovanje kroz povijest Chanela u galeriji Saatchi

Nezaboravno putovanje kroz povijest Chanela u galeriji Saatchi

Izložba "Mademoiselle Privé"


Image: buro247.ru

Ove jeseni nas očekuje sjajna modno-umjetnička poslastica: u galeriji Saatchi otvara se izložba posvećena stvaralaštvu Coco Chanel "Mademoiselle Privé"

Kultna francuska modna kuća okupirat će tri kata londonske galerije Saatchi na tri tjedna ovog listopada, točnije od 13. listopada do 1. studenog. Naslovljena "Mademoiselle Privé", izložba će biti otvorena svih sedam dana u tjednu, a odlična vijest je da je ulaz na nju besplatan.

Izložba će posjetitelje odvesti na čarobno putovanje kroz povijest brenda, haute couture kolekcije, ispričati priču o kultnom parfemu Chanel No. 5 te izložiti obnovljenu kolekciju nakita "Bijoux de Diamants" – prvu i jedinu kolekciju nakita čiji dizajn potpisuje osnivačica kuće, legendarna Gabrielle Coco Chanel, a koja je predstavljena na nedavno održanoj reviji na temu casina. 

S obećanjem da će publici prenijeti ključne elemente filozofije Chanela – "odvažnost, slobodu i inovativnost" i proslaviti buntovnički duh osnivačice kuće, kao i njezina trenutnog kreativnog direktora, Karla Lagerfelda, ova izložba je nezaobilazna postaja za sve one koji se ove jeseni nađu u Londonu.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više