Search

No.21, proljeće/ljeto 2016.

No.21, proljeće/ljeto 2016.

Jednostavnost začinjena raskošnim detaljima

Image: buro247.ru

Alessandro Dell’Acqua još nam je jednom pokazao kako ženski i muški krojevi savršeno funkcioniraju

Pustolovina koju je talijanski dizajner Alessandro Dell'Acqua započeo 2010. godine lagano se rasplamsala. Ova modna kuća od prvog dana poznata je po modernoj i ženstvenoj odjeći koja je uspješno začinjena detaljima iz muške garderobe. Miksanje ženskih i muških krojeva, ali i materijala postali su stilistički kod dizajnera. Nov, svjež pristup brzo ga je doveo do brenda koji vrijedi pratiti.

Za sljedeće ljeto njegova priča ide i dalje u prirodnim bojama kao što su bijela, boja pudera i konjaka, a taj savršeni sklad uspješno su poremetili cvjetni printovi i pruge. Romantične slojevite haljine bile su samo uvod u kolekciju koja nas je do kraja držala u neizvjesnosti. Brušena koža na kaputićima i kombinezonima dala joj je težinu, dok muški moment možemo pronaći u prugastim odijelima nalik na pidžamu od svile. Pletivo koje ljubi lagane prozračne tkanine i čipku dodao je malo drskosti u nježni sklad. Zanimljivo je kako samo jedna bijela košulja ili pak bijeli muški T-shirt mijenjaju pogled na stvari. Večernju haljinu u tren pretvaraju u dnevnu kombinaciju.

Nikako ne smijemo izostaviti ni obuću koja je dizajnerova specijalnost. Nakon satenskih natikača svezanih u čvor ukrašen blještavim elementima, otišao je korak dalje i raskoš upotpunio perjem, resama i pomponima. Ne sumnjamo da će uskoro postati predmet žudnje mnogih talijanskih i internacionalnih celebrityja koji su vjerni ovom brendu.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više