Search

Nosiva i neodoljiva kolekcija domaćeg brenda

Nosiva i neodoljiva kolekcija domaćeg brenda

Chicks on Chic: "Thrill"


Haljine stvorene za sve prilike ovog proljeća i ljeta

Domaći brend Chicks on Chic predstavlja novu kolekciju za proljeće 2014. koja donosi nosive i vesele odjevne komade koji će odlično funkcionirati u dnevnim i večernjim situacijama. Emina Štrkljević za ovu proljetnu kolekciju koristi samo najfiniji pamuk zbog čega će brojne fashionistice dodatno uživati noseći ove zanimljive modele. Radi se o pamučnom trikou i pamuku piqeu koji se obično koristi u izradi polo odjeće, a u ovoj kolekciji taj sportski materijal poprima posve novi oblik i funkciju. Maksimalno udobne haljine dolaze u bordo, plavoj i zelenoj boji, ali i nježnijim tonovima te klasičnoj crnoj, a kolekcija je upotpunjena i printom koji cijeloj priči dodaje jedan moment dodatne razigranosti.

Glavna inspiracija dizajnerice bila je ujediniti sportske elemente s elegantnim i ženstvenim modelima, a u kolekciji se isprepleću i cut out detalji koji su se naposljetku savršeno spojili u još jednu casual priču domaćeg brenda.

Chicks on Chic

Kampanju i umjetnički koncept potpisuje Alma Štrkljević, dok su zaštitna lica kampanje Valentina Rak (Talia Models) i Ivana Škomrlj (Talia Models). Za make-up je zaslužna Katja Filipović, a za kosu Anđela Ursić (Salon Locks).

Chicks on Chic

Chicks on Chic

Nosiva i neodoljiva kolekcija domaćeg brenda (фото 1)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više