Search

Nova Boudoir kampanja kroz objektiv Mladena Šarića

Nova Boudoir kampanja kroz objektiv Mladena Šarića

Evo što su pripremile Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić

Image: Mladen Šarić

Dizajnerice Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić u suradnji s hrvatskim modnim fotografom Mladenom Šarićem, s kojim njeguju suradnju već gotovo 10 godina, predstavljaju svoju novu kolekciju "Out of Space"

Kolekcija "Out of space" je prezentirana fotografskom pričom koju je osmislio i snimio Mladen Šarić, izbjegavajući banalnost bridal fotografija i ironizirajući samu temu, a konačni rezultat je spoj umjetničke fotografije. Potpis sestara Boudoir vidljiv je kroz svaku kreaciju, a da su uspjele svoje ime nametnuti kako na hrvatskoj tako i na svjetskoj modnoj sceni dokazuje činjenica da su o njima pisali New York Times i Harper's Bazaar.

Ova kolekcija obiluje čipkom, printevima na tilu, ručno izrađenim ružama i drugim bogatim aplikacijama. Siluete haljina nježno obuhvaćaju obrise tijela i padaju u slojevima tila i latica, a kolekcija ujedno donosi odgovor na pitanje kako izgleda nekonvencionalna vjenčana haljina.

Nova Boudoir kampanja kroz objektiv Mladena Šarića (фото 1)

"Uvijek se trudimo biti drukčije i to pokazati na najbolji mogući način. Uvijek razmišljamo izvan okvira i to se svake sezone vidi, redovito istražujemo nove tehnike u couture izradi haljina i tražimo originalan način na koji kolekciju i prezentirati. Upravo takva jedna interpretacija je pred vama, naracija koja prati naše kreacije za koje nam je trebalo nekoliko mjeseci rada. Ove haljine koje upravo gledate su ujedno i najzahtjevnije do sada. Na nekima od njih provele smo gotovo dva tjedna izrađujući ih, stoga smo ponosne na rezultat, te na cijeli naš tim, i vjerujemo da će to publika prepoznati," izjavile su Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić.

Za šminku modela u kampanji zaslužan je Saša Joković, za frizure Milena Maršić, za styling Ivana Pavić, dok su se u ulogama modela našle modeli Katja i Gloria (Colors Model Scouting).

Nova Boudoir kampanja kroz objektiv Mladena Šarića (фото 2)

Nova Boudoir kampanja kroz objektiv Mladena Šarića (фото 3)

Nova Boudoir kampanja kroz objektiv Mladena Šarića (фото 4)

Nova Boudoir kampanja kroz objektiv Mladena Šarića (фото 5)

Nova Boudoir kampanja kroz objektiv Mladena Šarića (фото 6)

Nova Boudoir kampanja kroz objektiv Mladena Šarića (фото 7)

Nova Boudoir kampanja kroz objektiv Mladena Šarića (фото 8)

Nova Boudoir kampanja kroz objektiv Mladena Šarića (фото 9)

Nova Boudoir kampanja kroz objektiv Mladena Šarića (фото 10)

Nova Boudoir kampanja kroz objektiv Mladena Šarića (фото 11)

Nova Boudoir kampanja kroz objektiv Mladena Šarića (фото 12)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više