Search

Nova kampanja atelijera Boudoir

Nova kampanja atelijera Boudoir

Kolekcija namijenjena temperamentnim i odlučnim ženama

BURO.

Image: Mladen Šarić

Uvjerene kako mačji osebujan temperament uvelike preslikava karakter žene, sestre Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević, poznatije kao modni dvojac Boudoir, kreirale su još jednu bajkovitu kolekciju haljina i šešira naziva "Divided Bipolar Cat Disorder" u bijeloj i crnoj varijanti

Kolekciju prati očaravajuća kampanja u kojoj, uz haljine i pripadajuće šešire s prepoznatljivim "boudoirovskim" potpisom, glavnu ulogu igra mala crna mačka Uma, štićenica Prave šape.

"Mačke su iznimne životinje i vrlo lako nalazimo inspiraciju u njihovoj ljepoti i osebujnosti karaktera. Upravo one su nam bile inspiracija za kampanju koju smo nazvale Divided Bipolar Cat Disorder. Haljine smo izradile u bijeloj i crnoj varijanti simbolično ukazujući na dvije strane osobnosti, na dva raspoloženja, dva lica žene. Bijela simbolizira nježniju i mazniju stranu, dok je crna simbol temperamentnosti i odlučnosti. Uz haljine smo izradile i šešire ukrašene šljokicama i baršunom, nosive uz ove haljine ili neke iz naših ranijih kolekcija", ispričala je Martina Čičko Karapetrić.

Nova kampanja atelijera Boudoir (фото 1)

"Divided Bipolar Cat Disorder" kolekcija sadrži haljine zvonastog i strukiranog oblika midi dužina savršene za večernja druženja ili koktel partyje. Izrađene su od Boudoirovih omiljenih materijala - svileni baršun, čipka i saten isprepleteni su u jednu modnu simfoniju, a dodatnu dozu glamura daju im šljokice kojima sestre Martina i Morana suvereno vladaju u svojim kolekcijama.

Nova kampanja atelijera Boudoir (фото 2)

I ovaj put, kampanju je svojim objektivom ovjekovječio cijenjeni hrvatski modni fotograf Mladen Šarić s kojim Boudoirke surađuju desetu godinu zaredom. Make-up potpisuje Saša Joković, a za frizuru je zaslužna Milena Maršić iz frizerskog salona Glamour. Modeli i ove kampanje su Larisa i Iris iz agencije Colors Model Management.

Haljine i šeširi kolekcije "Divided Bipolar Cat Disorder" mogu se kupiti u modnom atelieru Boudoir u Zagrebu, u Radićevoj 22.

Nova kampanja atelijera Boudoir (фото 3)

Nova kampanja atelijera Boudoir (фото 4)

Nova kampanja atelijera Boudoir (фото 5)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više