Search

Nova kampanja brenda Charlie Design

Nova kampanja brenda Charlie Design

Dizajn Loredane Bahorić kroz objektiv Mare Milin

Urednik: BURO.

Image: Mare Milin

Modni brend Charlie Design iza kojeg stoji dizajnerica Loredana Bahorić danas je predstavio novu kampanju za tekuću proljetnu sezonu.

Kampanja je nastala pod fotografskom palicom Mare Milin, stalnom članicom Charlie Design obitelji koja poznaje ovaj brend u dušu: "Iskreno, uvijek kad radim s Loredanom, imam u glavi samo okvirnu viziju. Na snimanju, u tom nekom ženskom, sinergijskom okružju, skice, prvotne ideje se mijenjaju i dobivaju novi oblik.
 Charlie odjeća ima taj jedan organski karakter, koji je ovaj put vrlo naglašen, a osoba u njoj itekako dolazi do izražaja." izjavila je Milin o suradnji.

Charlie Design

Kampanju naziva "Imagine" krasi mlada manekenka Sara Sorić (Talia) za koju Milin kaže kako ima jedan ozbiljan, ali vrlo fin izraz lica. Sama kolekcija nastavlja u duhu Charlie Designa s prepoznatljivim elementima koje Bahorić uvijek nadograđuje. Transparentnost, monokromatizam, jednostavnost, avangarda prožeti su kroz 'oversized' komade, tunike, jaknice i haljine s printovima iz prošlosezonske kampanje.

U galeriji pogledajte kompletnu kampanju kuće Charlie Design.

Fotografije:  Mare Milin

Make-up: Tena Bašić

Hair: Studio Mila

Model: Sara Sorić Talia model

Asistent fotografa: Ino Zeljak

Related articles

Buro 24/7 Selection

više