Search

Nova kampanja Diane Viljevac odiše tajnovitom romantikom

Nova kampanja Diane Viljevac odiše tajnovitom romantikom

Nova kolekcija za proljeće/ljeto 2016.


Image: Promo

Dizajnerica Diana Viljevac oduvijek je sinonim za romantične i ženstvene haljine kojima svake sezone udahnjuje novu viziju

Uvijek vjerna svom modnom izričaju, mlada dizajnerica svakom novom kolekcijom romantiku reinterpretira na novi način. U novoj kolekciji naglasak je stavila na mističnost i dramatičnost u svojim kreacijama i inspirirala se novim strukturama i formama. Haljine i kombinezoni i dalje vladaju njezinim modnim svijetom, ovaj put s više pročišćenih linija i jednostavnih krojeva. Prozračnost cijele kolekcije naglašena je upotrebom prozirnih materijala i delikatne čipke te mikrofibre koji su idealni za tople ljetne večeri.

Nova kampanja snimana je na čarobnim lokacijama Sv. Filipa i Jakova koje su idealno poslužile kao mistična kulisa, dok su pješčane plaže i grube stijene naglasile dramatičnost koju je ovaj put dizajnerica htjela postići. Ovom kolekcijom dizajnerica predstavlja novo lice romantike, ali još uvijek ne odstupa od svojih modnih načela ženstvenosti i elegancije. U ulozi modela našle su se Maria Krolo i Lena Došen (Sonic Models), za kosu se pobrinula Lidija Štokić (Hairvetica za Schwarzkopf Professional), a za šminku Andrea Leko.

Nova kampanja Diane Viljevac odiše tajnovitom romantikom (фото 1)

Nova kampanja Diane Viljevac odiše tajnovitom romantikom (фото 2)

Nova kampanja Diane Viljevac odiše tajnovitom romantikom (фото 3)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više