Search

Nova kampanja jednog od omiljenih domaćih dizajnera

Nova kampanja jednog od omiljenih domaćih dizajnera

'"Waris" by Manuel Maligec


"Izričito se protivim konceptu odijevanja zbog drugih. Žena se ne odijeva kako bi nekog zavela ili privukla pažnju. Čini to samo i isključivo radi sebe." Manuel Maligec

Novu kampanju dizajnera Manuela Maligeca koji prima same pohvale za svoje kolekcije potpisuje fotograf Jakov Baričić, a cijela modna priča smještena je na zanimljivoj lokaciji, u praonici rublja Veš4Keš, čime dizajner poručuje kako je sva odjeća nosiva ukoliko žena ima stav, bez obzira na situaciju. "Izričito se protivim konceptu odijevanja zbog drugih. Žena se ne odijeva kako bi nekog zavela ili privukla pažnju. Čini to samo i isključivo radi sebe." komentirao je Manuel.

Mani

Kolekcija "Waris", koju smo mogli vidjeti na pisti nedavno održanog Cro À Portera, nastavak je na prethodnu za koju je dizajner inspiraciju pronašao u fotografiji Roberta Mapplethorpea. Kolekcija objedinjuje sedamnaest modela i jednu važnu ideju o urbanoj, samosvjesnoj i hrabroj ženi, a naziv joj je nadjenuo po istoimenoj autorici knjige "Pustinjski cvijet".

Bijela boja, jednostavni krojevi te ručno izrađeno remenje s potpisom brenda Nino Edolini spajani s pletivom, moćnim jaknama i bluzama, san su svake minimalistice, te pokazuje kako Manuel jako dobro zna koliko žene danas žeđaju za pročišćenim dizajnom. Zaštitno lice kolekcije je Anja Polić iz agencije My Guys Models, za make-up je zaslužna Petra Sever, a asistenciju Nives Bošnjak i Damir Begović.

Mani

Mani

Mani

Mani

Mani

Mani

Mani

Mani

Related articles

Buro 24/7 Selection

više