Search

Nova kolekcija brenda Xenia Design slavi kontraste

Nova kolekcija brenda Xenia Design slavi kontraste

Pogledajte novu kampanju hrvatskog brenda


Image: PR

Novu Xenia Design kampanju karakterizira spajanje kontrasta u naizgled neizvedive odjevne predmete koji na neki neobičan način odlično funkcioniraju

Kolekcija za jesen/zimu 2017. nazvana je ICELACE, a kontrasti na kojima se temelji očituju se kroz asocijacije na vojničke uniforme koje su suprotstavljene prozračnoj čipki, svili dok punoća toplih tkanina stvara zanimljiv spoj te kombinaciju tekstura. Uz to, u kolekciji prevladavaju široki i topli ovratnici, krznene kapuljače u kombinaciji s čipkom i transparentnom mrežom. Kolorit varira od tamno plave, maslinasto zelene, crvene, boje terakote te za Kseniju Vrbanić karakteristične crne. I asimetrija koju dizajnerica voli naglašena jest kroz košulje, suknje i haljine dok su u kolekciji prisutni i kaputi, jakne te prsluci s asimetričnim ovratnicima, pojasevima i oversized džepovima.

Xenia Design je jedan od rijetkih hrvatskih brendova koji su vrlo uspješni i u inozemstvu pa je tako ova nova kolekcija već prikazana u Rusiji na CPM Moscow te se izlaže na sajmovima i showroomovima u Parizu, Londonu, New Yorku, Los Angelesu, San Mateu, Moskvi i Düsseldorfu.

Fotografije kampanje snimio je Marko Grubišić, u ulozi modela našla se Laura Bračun dok je Simona Antonović zaslužna za makeup. Kolekciju pogledajte u galeriji:

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više