Search

Nova kolekcija Helene Šopar i Tamare Rebić inspirirana Alisom u zemlji čudesa

Nova kolekcija Helene Šopar i Tamare Rebić inspirirana Alisom u zemlji čudesa

Sopar Collection

Urednik: A.P.


Image: Lorna Kijurko

Poznata hrvatska manekenka i njena sestra predstavile su kampanju za novu kolekciju

Sada već veteranke, sestre Helena Šopar i Tamara Rebić predstavile su svoju četvrtu kolekciju svog branda SOPAR pod imenom Winter Wonderland. Inspirirane bajkom "Alisa u zemlji čudesa" autora Lewisa Carrola, na svoj su način dočarale svoj zimski san.

Modna kampanja snimljena je u Zagorju, točnije u kleti Grešna Gorica koja se svojim eksterijerom savršeno uklopila u njihovu viziju. Okružene domaćim životinjama obiteljske kleti, uspjele su u svima nama oživjeti dječju razigranost. Tako Helena na jednoj od fotografija svinjici po imenu Frenki čita bajku.

sopar

Zimsko sivilo sestre su obojile šarmom, šarenim zimskim haljinama, mohair kaputom upečatljive plave boje te puno dobre energije koja se osjeti preko fotografija. Modeli ovogodišnje kampanje su Helena i nova Midikenova uzdanica Andrea Jurić.

Za fotografiju je zadužena Lorna Kijurko, dobitnica nagrade za samostalnu izložbu u Centru vizualnih umjetnosti Batana u Rovinju te finalistica Balkan photo festivala u Sarajevu.

sopar

Lornina aktualna izložba "zoom na psihu" postavljena je na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Za sminku je bila zaduzena Dajana Pajkic, a za frizuru Ivan Pervan iz Teuta salona.
Nova kolekcija dostupna je od danas na www.soparcollection.com

sopar

sopar

sopar

sopar

sopar

sopar

sopar

sopar

sopar

sopar

sopar

Related articles

Buro 24/7 Selection

više