Search

Nova kolekcija torbi s potpisom Diane Viljevac

Nova kolekcija torbi s potpisom Diane Viljevac

Izrađene od birane i najfinije kože

BURO.


Image: PR

Svaka žena reći će Vam da je upravo torba najvažnija stvar koju svakodnevno odabire kada odlazi na posao ili večernji izlazak

Upravo jednu takvu savršenu torbu, kojoj nijedna žena neće odoljeti, osmislila je dizajnerica Diana Viljevac, koja sada uz svoju modnu liniju nudi i razne modele ženskih torbi. Svaki model je unikatan i limitiran te izrađen od birane i najfinije kože. Riječ je o visoko kvalitetnom domaćem modnom proizvodu koji je uistinu bezvremenski i koji je uvijek u trendu. Upravo taj jedinstven model napravljen je da postane prepoznatljiv potpis brenda. Radi se o jednom modelu, ali nosivom na dva načina, ili s lancem preko ramena ili u ruci. Model torbe dolazi u nekoliko boja poput zelene, plave, smeđe, boje pijeska, boje pudera, prljavo roze, plavo-sive s kombinacijom zlatnog ili hladno sivog metala.

Nova kolekcija torbi s potpisom Diane Viljevac (фото 1)

"Nakon 5 godina rada, nekako je došlo samo od sebe da proširim ponudu. Uvijek sam kao tipično žensko bila luda za torbicama, te sam pomislila kako bi bilo dobro da napravim kvalitetnu žensku torbu koja je nosiva i u dnevnoj i svečanijoj varijanti.  Mjesecima smo radili prototipe i konstrukcijski rješavali probleme kako bi torba bila savršena. Mislim da se u ovom praktičnom i slatkom modelu mogu pronaći kako mlade djevojke tako i dame starije dobi" – izjavila je dizajnerica.

Nova kolekcija torbi s potpisom Diane Viljevac (фото 2)

Foto: Jelena Balić

Model:  Tatjana Galić ( Talia Models )

Make-up: Kristina Pavlov

Frizura: Salon Teuta

Nakit:  Iva Viljevac

Related articles

Buro 24/7 Selection

više