Search

Nova kolekcija visoke mode iz ateliera Versace

Nova kolekcija visoke mode iz ateliera Versace

Donatella Versace nastavlja u novom smjeru


Image: buro247ru

Nakon resort kolekcije kojom je najavila novi smjer za svoj brend, Donatella Versace nastavila je u istom tonu u novoj kolekciji visoke mode

Fokusirala se na drapiranje i odmaknula od svoje klasične estetike u kojoj je prvenstveno bio naglašen seksepil. On i dalje nije potpuno eliminiran pa Donatella otvara reviju s prljavo ružičastim kaputom suptilno spuštenim na jednom ramenu. Izbor spomenute ružičaste kao i ostalih boja u kolekciji bio je pravo iznenađenje - pastelni tonovi zelene, plave i ljubičaste nisu uobičajeni za Versace, no razbijanje atmosfere crvenom i crnom koje su nezaobilazna za Versace potpis, podsjetilo nas je na to čiju kolekciju gledamo.

Silueta je i dalje vrlo ženstvena i glavni je odjevni predmet haljina, no rezovi su hrabriji te su tkanine odvažnije iskorištene. Teksture ostaju plošne, no kontrastiranje mat i sjajnih tkanina podiglo je kolekciju. Sjajni kaputi s velikim pojasima u struku koji tvore ženstvenu "X" siluetu odlično su se uklopili i iznijeli cijelu kolekciju kojom Donatella još jednom pokazuje put prema malo drugačijoj budućnosti za Versace. 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više