Search

Nova lica brenda Replay postali hrvatski glazbenik i glumica

Nova lica brenda Replay postali hrvatski glazbenik i glumica

Vlaho Arbulić i Tara Thaller u novim ulogama

Urednik: BURO.


Image: PR

Jedna od najposebnijih Replay kolekcija do sada, dobila je dodatnu nadogradnju priče kroz kompletan twist u novoj kampanji - kao i sasvim novu lokaciju snimanja i nova lica poznatog talijanskog brenda. Replay kolekcija za sezonu proljeće/ljeto 2019. jedinstven je nastavak priče ovog brenda, ispričane na lokacijama pitoresknog filmskog gradića Motovuna. Mali grad za velike zvijezde bio je logičan odabir lokacije koja svojim statusom zaokružuje modnu priču  talijanskog brenda kao predvodnika nevjerojatne kvalitete i street style mode.

Nova lica brenda Replay postali hrvatski glazbenik i glumica (фото 1)

Drugačija je od svega do sada, kolekcija je inspirirana kreativnim strujama kvarta Silverlake u Los Angelesu, epicentrom sinergije raznolikosti modnog, glazbenog, kulturnog i sportskog života te je savršena za dodatno eksperimentiranje. Stoga je Replay pomno odabrao i nove protagoniste - Taru Thaller i Vlahu Arbulića. Kolekcija osnažena inovacijama u tkanju, dizajnu i proizvodnji donosi potpunu transformaciju, što autentičnom talijanskom brendu daje dodatnu vrijednost, baš kao i njegova nova zaštitna lica.

Nova lica brenda Replay postali hrvatski glazbenik i glumica (фото 2)

Karizmatična Tara, iako u svojim ranim dvadesetima, već je izgradila specifičan modni stil u kojem vješto spaja visoku modu i street style koji se izvanredno uklopio u inovativnu Replay priču, dok dubrovački bad boy Vlaho Arbulić, buntovnim modnim stilom upotpunjenim kreativnim glazbenim stvaralaštvom, bez greške prepričava rebel stranu nove kolekcije. Inovacija na glazbenoj sceni - Vlaho, mladi je otac u pokretu, izrazito modno osviješten te stilski orijentiran na spajanje odjevnih komada vrhunske kvalitete, dok je Tara - glumica svjetskog potencijala kojoj potpuna transformacija nije nepoznat pojam, pa ne čudi da su se sjajno uklopili u novu Replay priču čije bezvremenske komade možete pronaći u svim Replay trgovinama te na službenom Reverto web shopu

Nova lica brenda Replay postali hrvatski glazbenik i glumica (фото 3)

Leave a comment

više