Search

Nova Liu Jo kolekcija donosi romantične komade s karakterom

Nova Liu Jo kolekcija donosi romantične komade s karakterom

Kolekcija za proljeće/ljeto 2017.

Tekst: Promo


Image: PR

Brend Liu Jo predstavlja novu kolekciju za proljeće/ljeto 2017. godine u kojoj se kao zaštitno lice našla pjevačica Jelena Rozga

Jelena Rozga je već osmi put zaštitno lice brend Liu Jo, a za novu kampanju je pozirala u centru Zagreba koji je poslužio kao modna pozornica, a proljetno zelenilo pružilo je savršenu kulisu u kojoj je Splićanka imala glavnu ulogu. Iza objektiva našao se poznati zagrebački modni fotograf, Goran Čižmešija, koji je uhvatio sve Jelenine outfite i pokrete, dok je za minimalističku šminku i romantične boje zaslužan kist Saše Jokovića. Za Jeleninu frizuru zaslužan je Salon Franić.

Nova Liu Jo kolekcija donosi romantične komade s karakterom (фото 1)

U novoj kampanji možemo vidjeti kako Jelena nosi spoj romantične elegancije, modernih krojeva i opuštenog stila Liu Jo kolekcije, a sve prikazane modne kombinacije savršeno će pristajati svakoj modernoj ženi, dok su modni dodaci i obuća pomno birani kako bi se uklopili u svaku odjevnu kombinaciju. Naglašena ženstvenost, casual chic stav i romantični detalji savršeno opisuju novu Liu Jo kolekciju za proljeće/ljeto. Glamuroznost, intrigantnost te raznolikost samo su neki od elemenata koji krase kolekciju. Jelena vidi proljeće kao zaigranu modnu priliku u kojoj do izražaja dolazi naglašena ženstvenost i prikrivena romantičnost.

Osim što je poznata kao jedna od najpopularnijih pjevačica u Hrvatskoj i regiji, Jelena je poznata i po svom trendovskom, romantičnom stilu. Suradnja Liu Joa i popularne pjevačice započela je u jesen 2013. godine te je kroz naredne sezone dodatno ojačala. U ovoj sezoni, Jelena nosi sve ključne komade Liu Jo kolekcije kojima daje svoj osobni dodir poput istinske Liu Jo žene.

Nova Liu Jo kolekcija donosi romantične komade s karakterom (фото 2)

Nova Liu Jo kolekcija donosi romantične komade s karakterom (фото 3)

Nova Liu Jo kolekcija donosi romantične komade s karakterom (фото 4)

Nova Liu Jo kolekcija donosi romantične komade s karakterom (фото 5)

Nova Liu Jo kolekcija donosi romantične komade s karakterom (фото 6)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više