Search

Nove kampanje svjetskih modnih kuća

Nove kampanje svjetskih modnih kuća

Céline, Miu Miu, Gucci, Bottega Veneta i drugi...

Tekst: BURO.


Image: Foto: Juergen Teller,
Mert&Marcus,
Hermes,
Miu Miu,
Loewe

Sezona proljetnih kampanja u punom je jeku. Svjetske modne kuće iz dana u dan objavljuju nove vizuale svojih proljetnih kampanja te time polako nagovještavaju tko su nove zvijezde modelinga i koji fotografi će na kraju ove godine imati najbolji portofolio. Nakon mini skandala koji je prouzročio angažman Miley Cyrus koju je nakon 12 godina suradnje s kućom Marc Jacobs odbio snimiti, Juergen Teller je isporučio artističku kampanju za kuću Céline. Kao zaštitno lice pojavljuje se mlada australska manekenka Julia Nobis. Novo zvjezdano lice modne scene svakako je Malaika Firth, koja je nakon proljetne kampanje kuće Prada, osvanula na romantičnim vizualima kuće Valentino.

Valentino

Valentino

Prokušani duo Mert & Marcus snimili su kampanju za Gucci. Kao zvijezde pojavljuju se nova lica Amanda Wellsh i Elisabeth Erm, koje su stilizirane od strane Edwarda Enninfula.

Gucci

Gucci

Gucci

Gucci

Miu Miu nastavlja s angažmanom novih svježih lica. Proljetne vizuale tako krase Lupita Nyong'o, Elizabeth Olsen, Elle Fanning i Bella Heathcote. Za fotografije su zaslužni Inez van Lamsweerde i Vinoodh Matadin.

Miu Miu

Miu Miu

Miu Miu

Miu Miu

Miu Miu

Miu Miu

Miu Miu

Miu Miu

Amanda Murphy i Mark Cox krase prekrasne fotografije proljetne kampanje talijanske kuće Bottega Veneta.

Bottega Veneta

Bottega Veneta

Bottega Veneta

Bottega Veneta

Hermès je za proljetnu sezonu odlučio zagaziti u bespuća džungle i to uz pomoć dva modela Diane Moldovan i Yumi Lambert. 

Hermes

Hermès

Hermes

Hermès

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više