Search

Nove Replay traperice u kojima izgledate vitkije

Nove Replay traperice u kojima izgledate vitkije

Replay Touch

Urednik: A.P.


Image: replay

Irina Shayk, Joan Smalls i Stella Maxwell nose najiščekivaniji jeans u svijetu mode! Replay TOUCH je svojim naprednim karakteristikama oduševio poznate manekenke, a riječ je jeansu nove generacije koji vam pristaje poput vlastite kože.

Replay Jeans arena u birano društvo najkvalitetnijeg denima uvodi TOUCH, najnapredniji model jeansa u svijetu. Zaljubljenice u ovaj brend, modne urednice, blogerice i općenito pratiteljice trendova s nestrpljenjem su dočekale dan kada je Replay svoje storeove obogatio novim modelom! Inovativan TOUCH model donosi potpuno novi dizajn jeansa za žene u obliku iznenađujuće bogatog i atraktivnog materijala. Ovoga puta, inovacija je zaista jednostavna: naime riječ je o modelu koji je savršeno usklađen s vašim tijelom.

replay touch

Replay TOUCH krasi potpuno novi dizajn, bogati i atraktivni materijali te performanse obrađene do najsitnijih detalja! Strast, kojom je izrađen ovaj model, prvo je što osjetite tijekom nošenja ovog jeansa, a po prvi puta možete uživati u spoju seksepilnosti i osjećaja udobnosti. Neopisiv osjećaj glatkoće pokreta i senzibilnost osjeta nešto je što morate osjetiti na vlastitoj koži. TOUCH zadržava sve napredne karakteristike postojećeg Hyperflex modela te donosi nekoliko noviteta u jeans svijet - zahvaljujući posebnom kroju, bit ćete vitkiji za jedan konfekcijski broj, a osim toga, uz ovaj model, slobodno možete zaboraviti na dosadne nabore na koljenima zahvaljujući inovativnom RECALL sistemu koji vaš najdraži jeans vraća u oblik idealan baš za vas.
replay touch
TOUCH zaslužuje naziv malog remek-djela s decentnim načinom brandiranja usprkos kojemu su automatski prepoznatljive kao dio Replay asortimana, ali na jedan suptilan, elegantan način. Dolaze u četiri standardna modela: SKINNY CROPPED, SKINNY LOW WAIST, SKINNY HIGH WAIST i SKINNY SUPER HIGH WAIST. Što se boja tiče modeli dolaze u tamno plavoj, medium svijetlo plavoj, crnoj, sivoj i bijeloj.
Cijena ovog modela se kreće od 1.360,00 kuna.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više