Search

Novi dizajnerski brendovi stigli u Maria Store

Novi dizajnerski brendovi stigli u Maria Store

Rochas i Missoni

Urednik: A.P.


Image: PR

S proljetnim trendovima i raskošnim kreacijama najslavnijih svjetskih dizajnera u najluksuznije domaće concept storeove Maria u Dubrovniku i Zagrebu stižu i dvije posve nove "poslastice" – kolekcije prestižnih modnih brendova Rochas i Missoni!

Legendarna pariška kuća Rochas doživljava svoju novu renesansu pod kreativnom palicom slavnog talijanskog dizajnera Alessandra dell'Acque, čiji se hiperženstveni rukopis fantastično sljubio s romantičarskom estetikom slavnog maisona. Njegove su kolekcije inspirirane profinjenom retro elegancijom, a svojim haljinama i kaputima izrađenima od najluksuznijih tkanina daje uzbudljivo i svježe lice damskom chicu, koji fashionistice diljem planeta naprosto obožavaju.

Rochas
A sezona u svjetskim mondenim ljetovalištima, od Dubrovnika do Azurne obale, nezamisliva je bez Missonijevih pletenih kreacija od šarenog svilenog konca u prepoznatljivim kućnim prugastim ili cik-cak uzorcima. Badići, kaftani, turbani i viziri, tunike i maksi haljine apsolutni su must-have komadi kojima dizajnerica Angela Missoni svakoga ljeta redefinira ideju boemskog luksuza i razigrane ženstvenosti.

Missoni

Miks brendova koji je osmislila vlasnica Maria storea Marija Obrvan svojim eklektičnim znalačkim izborom imponira i najvećim modnim sladokuscima, a s dodatkom Rochasa i Missonija njeni su vjerni kupci dobili još dva sasvim posebna modna dragulja koje će obožavati nositi!

Više potražite na: www.mariastore.hr

Related articles

Buro 24/7 Selection

više