Search

Novi lookbook kuće Louis Vuitton kroz objektiv Jürgena Tellera

Novi lookbook kuće Louis Vuitton kroz objektiv Jürgena Tellera

Spoj modnog i fotografskog talenta daje fantastičan lookbook


Image: buro247.com/me

Prema već poznatoj tradiciji, francuska kuća Louis Vuitton nakon predstavljene revije na netom održanom pariškom Tjednu mode donosi lookbook snimljen u suradnji s poznatim modnim fotografom Jürgenom Tellerom

Za vizuale novog lookbooka kuće Louis Vuitton, koji donosi kolekciju za ovu jesen i zimu, zaslužan je fotograf Jürgen Teller. Mjesto radnje bio je Hotel Raphael u sjedištu modne kuće u Parizu, a zajednički projekt naslovljen je "Ladies at the Bath". "Ovo je poanta modne kolekcije. Ona obuhvaća cijelu ostavštinu kuće: veličanstvenu prošlost, plodnu sadašnjost i neizbježnu sanjivu budućnost."

Tellerovi dojmljivi vizuali donose seriju sirovih, neretuširanih fotografija koje fantastično prikazuju srž i ljepotu Ghesquièreovih kreacija. Modeli su prirodni, nefotošopirani, kosa je prirodno razbarušena, a na licima ne nose nikakav make-up. Neobrađena, sirova ljepota. Ideja lookbooka donosi atmosferu djevojke koja se ujutro sprema za radni dan - tipični jutarnji rituali poput pranja zubiju i tuširanja, a nakon čega odijeva neku od divnih Louis Vuitton kreacija, a kombinaciju zaokružuje odličnim dodacima i spremna kreće u nove pobjede. 

Pogledajte kako Nicolas Ghesquière i Jürgen Teller zamišljaju svakodnevnu priču Louis Vuitton djevojke. 


Related articles

Buro 24/7 Selection

više