Search

Odabrali smo najbolje komade iz proljetne s.Oliver kolekcije

Odabrali smo najbolje komade iz proljetne s.Oliver kolekcije

Novi trendovi za proljeće/ljeto 2015.

Tekst: BURO.


Image: PR

Nova ženska kolekcija popularnog brenda s.Oliver za proljeće/ljeto 2015. obradovat će sve ljubitelje sportskog, ali istovremeno i senzualnog dizajna

Kolekciju obilježavaju mješavina materijala te igra između transparentnog i opuštenog sportskog stila. Sastoji se od četiri mini kolekcije od kojih je prva naziva Rhythm & Art zamišljena kao mješavina mode i umjetnosti, a svojim će inovativnim dizajnom te izgledom koji odaje dojam ručno rađene odjeće zasigurno obilježiti novu sezonu. s.Oliver Denim opuštena je i urbana kolekcija koju karakteriziraju plavi tonovi u najrazličitijim nijansama - od svijetlo do tamno plave koje različito isprane izgledaju izrazito uzbudljivo. S obzirom na to da je traper važan impuls svih s.Oliverovih kolekcija, ove godine odlučili su plave tonove začiniti izražajno crvenom bojom.

Novitet u novoj sezoni je s.Oliver Premium ženska kolekcija koju definiraju jasne linije i forme, kvalitetni prirodni materijali te sofisticirana paleta boja s naglaskom na nove siluete, pletivo, duge haljine, košulje i suknje prozračnih materijala koje osiguravaju nježan, ženstven i moderan izgled. Jasne linije, meke forme, praktični i rastezljivi materijali koje nadopunjavaju asimetrične siluete, odlike su njihove Sport Delux linije. Kolekciji poseban pečat daju grafički printevi u pop-art stilu, upečatljive boje poput crvene, plave i zelene, te novi materijali poput neoprena, organze i najlona, dok ključne artikle uz 'boxy' topove i jakne svakako predstavljaju 'skater' i suknje A-kroja, T-shirtice i ljetne haljine sa zatvaračima te posebni 3D ukrasi uz velike statement ogrlice koje će u cijeli ležerniji i sportski štih unijeti dašak glamura.

U galeriji pogledajte 20 komada koje smo odabrali iz nove s.Oliver kolekcije za proljeće/ljeto 2015.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više