Search

Odlična nova kolekcija Jonathana Saundersa za Diane von Furstenberg

Odlična nova kolekcija Jonathana Saundersa za Diane von Furstenberg

Tjedan mode u New Yorku

Image: Imaxtree

Budući da je dio komada iz njegove prve proljetne kolekcije za Diane von Furstenberg već rasprodan, od Jonathana Saundersa se u ovoj drugoj kolekciji očekivalo mnogo

Saunders je shvatio što je srž kuće Diane von Furstenberg i odlično to prenosi na kolekcije. Ovu je, baš kao i prošlu, prikazao u obliku prezentacije što je, čini se, uspješniji model prikazivanja kolekcije od revije. 

Modeli su tako stajali u narančastom i crvenom ambijentu odjeveni u odlične balonere i bunde u jarkim bojama koji su dominirali kolekcijom. Onda je tu bilo i lepršavih haljina dobivenih spajanjem komada svilene tkanine tako da izgledaju kao da se radi o svilenim šalovima različitih uzoraka koji se preklapaju na tijelu poput neke suvremene inačice slavne haljine na preklop koju je von Furstenberg osmislila. Saunders je predstavio i sjajne široke hlače koje na modelima izgledaju gotovo monumentalno, ali i topove i haljine kosog kroja i tankih naramenica koje bi se mogle rasprodati već krajem ljeta. Ne treba zaboraviti ni modne dodatke koje predvode malene torbice sa širokim remenom koji se nosi preko ramena ili pak oko struka poput moderne "pederuše".

Kada govorimo o koloritu vidjeli smo divnu paletu toplih jesenskih boja - ljubičasta, crvena, narančasta, žuta, smeđa - i sve to razblaženo sa svijetloplavom koja tu i tamo prelazi u tamnu plavu i zelenu boju. U galeriji pogledajte cijelu kolekciju:

Related articles

Buro 24/7 Selection

više