Search

Odlične parke i kaputi s Diorovim potpisom

Odlične parke i kaputi s Diorovim potpisom

Neobična klasika koju volimo


Image: buro247.ru

Ako kolekciju promatramo s idejom da je Raf Simons napustio modnu kuću Dior, onda možemo tvrditi da nije dosegla maksimum, ali s druge strane izazvala je interes

Ono što je Raf stvarao za vrijeme kreativnog vodstva u francuskoj modnoj kući bilo je često nepredvidivo. Novi kreativni direktor još uvijek nije odabran da sjedne na vruću stolicu i preuzme posao i bez obzira na to, predstavljenoj predjesenskoj kolekciji ne nedostaje baš ništa. Predimenzionirane parke i kaputi djeluju grubo i dominantni su u kolekciji te savršeno koketiraju s lepršavim haljinama i suknjama. Posebno zanimljiv je kratki kaput koji se u donjem djelu širi u trapez i savršeno prezentira chic utjelovljen u modnu kuću.  

Elegancija s pomakom koju nam Dior često servira ovaj je put zapečaćena kožnim hlačama u kombinacijama s čipkastim bluzama, igrom kariranog printa i krzna te asimetričnim krojevima vidljivim na dugim svilenim haljinama. Zagasite boje na odjeći osvježile su geometrijske torbice od lakirane krokodilske kože u plavim i zelenim nijansama te zanimljive robusne gležnjače koje su dale težinu ležernim kombinacijama. Ne previše izražen kôd ove modne kuće ipak je rezultirao zadovoljavajućom kolekcijom. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više