Search

Odlični kožni kaputi s potpisom brenda Klisab

Odlični kožni kaputi s potpisom brenda Klisab

Klasika s pomakom


Image: Petra Mrša

Kolekcija "Raze to Raise" svojim je izlaskom najavila pomak od sezonskog koncepta, stavljajući u prvi plan klasiku koja se opire dekadenciji vremena te nastavlja dominirati kroz cijeli lookbook

Priču koju pričaju odjevni komadi zaokružuje i Klisab vizija moderne žene koja kroz svoju suvremenost ne napušta klasiku: "Lookbook prati idejni začetak kolekcije te smo kroz fotografije htjeli naglasiti bezvremensku funkcionalnost odjevnih predmeta." istaknuo je dvojac. Fotografkinja Petra Mrša zaslužna je i za print uvelih cvjetnih ornamenata koji se pronašao na komadima iz kolekcije. Print je izrađen ekskluzivno za potrebe kolekcije te je prenesen na materijal procesom sublimacije, a može se uočiti i na vizualnima lookbooka koji su uokvireni tim istim printom.  

Odlični kožni kaputi s potpisom brenda Klisab (фото 1)

Kada je riječ o samoj kolekciji, Klisab je najavio pomak na svim razinama pa se stoga i cvjetni print kao statement motiv kolekcije, našao u nešto drugačijem svjetlu. Klisab ga buntovnički predstavlja uvenulog, slijedeći do kraja opiranje očekivanim kriterijima mase te ga uspješno koristi za svoju interpretaciju komada koji nikad ne izlaze iz mode. Kolekciju prati još jedna linija modnih dodataka koja već na prvi pogled odiše prepoznatljivim potpisom ovih dizajnera, a osim već poznatih ruksaka u ponudi se mogu naći i kožne marame. Zaštitna lica kampanje su Ivana Vukušić i Ivona Bevanda (Talia Model), šminku je osmislila Petra Sever uz asistenciju Nine Pejnović, a za kosu se pobrinula Branka Trohar (Boye by BBK) 

Odlični kožni kaputi s potpisom brenda Klisab (фото 2)

Odlični kožni kaputi s potpisom brenda Klisab (фото 3)

Odlični kožni kaputi s potpisom brenda Klisab (фото 4)

Odlični kožni kaputi s potpisom brenda Klisab (фото 5)

Odlični kožni kaputi s potpisom brenda Klisab (фото 6)

Odlični kožni kaputi s potpisom brenda Klisab (фото 7)

Odlični kožni kaputi s potpisom brenda Klisab (фото 8)

Odlični kožni kaputi s potpisom brenda Klisab (фото 9)

 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više