Search

Odlični zimski komadi s potpisom sestara Olsen

Odlični zimski komadi s potpisom sestara Olsen

Nova zimska kolekcija modne kuće The Row


Image: buro247.ru

Vrlo jednostavni i bezvremenski komadi okosnica su kolekcija modne kuće The Row, koja uvijek ostaje dosljedna svom nonšalantnom modnom izričaju

Jednima veliki modni uzori, dok drugima djeluju neuredno i uvijek isto odjeveno, međutim sestre Olsen ne odstupaju od svoje čiste estetike koju karakteriziraju predimenzionirani komadi odjeće koji se nerijetko vuku po podu. Žena koja nosi brend The Row uvijek ima nešto za odjenuti u svom ormaru i njeguje nepretenciozan, pomalo "muški" stil.

Ovu kolekciju čine glomazni kaputi nalik na klasične kućne ogrtače satkani od najfinijeg kašmira ili kože, dugačke prozirne haljine i toplo zimsko pletivo. Jednostavni komadi koji se odlično kombiniraju jedni s drugima upotpunjeni su klasičnim ravnim cipelama u crnoj i boji konjaka. Tamnoplava i zlatna su (ne)boje koje dominiraju, a dizajnericama je važno da se žene u njihovoj odjeći osjećaju ugodno i luksuzno. Sudeći po izboru kvalitetnih materijala i opuštenim krojevima koji prate kolekciju, usudili bismo se reći da može stati uz bok modnoj kući Céline. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više