Search

Održana 3. večer revija Cro A Porter

Održana 3. večer revija Cro A Porter

Teo P. za MAK, Yuniku, Jet Lag, Marina Jerant i Manuela Lovrenčić te Aleksandar Žarevac

Image: Goran Matijašec

Od filmskih diva do urbanog 'chica'

Još jedna večer Cro A Porter revija je iza nas, a svoje kolekcije sinoć su u hangaru Croatia Airlinesa predstavili Teo P. za MAK, Yuniku, dvojac Jet Lag, Marina Jerant i Manuela Lovrenčić te Aleksandar Žarevac.

Dive Tea Perića još jednom su oduzele dah ženskoj publici. Teo ostaje vjeran svom glamuroznom stilu starog Hollywooda koji ga redovito nadahnjuje i koji svaki put besprijekorno pretvara u nosive modele za obožavateljice damskih dnevnih odjevnih kombinacija. U novoj kolekciji s njegovim potpisom prevladavali su maxi modeli i bluze ukrašene mašnama, a Teo je i savršeno spajao printeve - motive iz prirode s kariranima. Naprosto smo zaljubljeni u sve što ovaj dizajner napravi. Brend Yuniku svojom se novom vizijom nadovezao na onu od prošle sezone te tako predstavio još jednu kolekciju u puderasto rozoj boji u kombinaciji s crnom. Istovremeno simpatični i 'edgy' modeli svidjet će se ženama koje vole proći zapaženo, a cijeloj priči trendi moment davali su detalji koji su podsjećali na kožu. Treća po redu revija na sinoćnjem Cro A Porteru bila je ona Jasmine Arnautović i Maje Virgej Novak, miljenica urbane scene. Jet Lag se u kolekciji za nadolazeću sezonu još jednom odlično poslužio sportskim 'chicom' te na pisti pokazao kako on može biti i elegantan.

cro a porter

Modni dvojac dvojac Jerant i Lovrenčić odlučio se za vječnu crnu boju, upotpunjavajući je lakiranom kožom i povremeno čipkastim detaljima. Formalni krojevi poput sakoa i haljine pencil kroja time su dobile nešto provokativniji izgled, a kako se čine kreirani za nešto ozbiljniju publiku, ostaje pitanje hoće li ona biti dovoljno hrabra za ove modele. Sam kraj večeri pripao je Aleksandru Žarevcu koji se prvi put predstavio u sklopu događanja Cro A Porter. Aleksandar zna kako koristiti crnu boju - haljine i topovi na tregere, zatvarači i prave 'statement' haljine ono je čime je ovaj dizajner jučer osvojio prisutne. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više