Search

Održana peta večer revija Fashion.hr

Održana peta večer revija Fashion.hr

Što smo vidjeli posljednje večeri?

Iza nas je još jedna sezona događanja Fashion.hr, a posljednje večeri revija gledali smo nove kolekcije dizajnerskih imena Robert Sever, Marija Kulušić, Coded Edge, Marina Design i eNVy room

Robert Sever i Branko Basletić znaju kako izazvati emocije divljenja kod publike. Ovaj put to su uspjeli odabirom metaliziranih materijala u jarkim bojama od kojih su kreirali ono što žene najviše vole - haljine. Njihova poruka jasna je i direktna - osnaživanje žena koje se ne boje privući pažnju i uživati u njoj. Divno je bilo promatrati leđa modela jer su neke od kreacija imale zanimljivo rješenje; volane, transparentne šlepove i proreze. Dizajnerski dvojac odlično se poslužio i plisiranim materijalima kojima su lookovi dodatno dobili na efektu, a osim na suknjama mogli smo ih vidjeti i na dugim modelima na samom kraju revije kao prijedlog za svečanije prilike. Robert i Branko i ovog su puta cijelu priču upotpunili 'statement' modnim dodacima od kojih svakako treba izdvojiti njihovu upečatljivu kolekciju sunčanih naočala.

sever

Marija Kulušić predstavila je kolekciju u crnoj i bijeloj boji s povremenim pojavama zagasite crvene i maslinaste. Vidljivo je kako je mlada dizajnerica posebnu pažnju posvetila detaljima zbog čega je svaki njezin model poseban. Jakne i kaputi s voluminoznim rukavima bili su glavni odjevni komadi u kolekciji, ali i hlače visokog struka koje će svaka žena željna dobrog dizajna lako implementirati u svoj svakodnevni stil.

kulusic

Još jednu kolekciju u osnovnim bojama kao što su crna i siva vidjeli smo na reviji brenda Marina Design. Kao 'must have' jesenske komade ova dizajnerica donosi futurističke jakne i kapute, ali i odlične modne dodatke - ruksake i torbe velikih dimenzija. Marina je pokazala koliko se toga može izvesti s jednim odjevnim komadom u crnoj boji te njime ostati individua u moru trendova.

marina
Kako se moćno poigrati crnom bojom pokazao je i brend Coded Edge iza kojeg stoje Silvio Ivkić i Jure Perišić. Dvojac je prikazao ženske i muške modele, a ovaj put donosi i one bijele  - haljinu i suknju s prorezom ispod koljena te jakne s cifom. Unatoč tematskom stylingu, kolekcija je jako nosiva s naglaskom na ugodnim materijalima, idealnima za jesen.

coded

Petu večer Fashion.hr-a zatvorio je eNVy room svojom romantičnom kolekcijom večernjih haljina i vjenčanica koje su se na pisti izmjenjivale s kaputima, jaknicama te transparentnim romantičnim bluzama. Dvojac je cijelu priču zabavno nadopunio s trendi resicama, a i pojačao cjelokupni retro dojam. eNVy zna što Hrvatice vole i to se ne boji pokazati svaki put.

envy

Related articles

Buro 24/7 Selection

više