Search

Olivia Palermo stilizira omiljene komade s potpisom Tommyja Hilfigera

Olivia Palermo stilizira omiljene komade s potpisom Tommyja Hilfigera

Ikona street stylea odabire omiljene komade


Image: buro247.com/me

Olivia Palermo i njezin suprug Johannes Huebl iskoristit će svoje modno znanje kako bi iz nove ljetne kolekcije brenda Tommy Hilfiger odabrali nekoliko najdražih komada te ih stilizirali prema svojoj modnoj viziji...

Tommy Hilfiger angažirao je ikonu street stylea Oliviju Palermo i njezinog supruga Johannesa Huebla u uzbudljivom modnom projektu u kojem će svoje modno znanje (i modni utjecaj) iskoristiti prilikom odabira najdražih komada iz ljetne kolekcije američkog dizajnera Tommyja Hilfigera kako bi ih stilizirali u ekskluzivnom modnom projektu čiji ćemo rezultat tek vidjeti u Hilfiger buticima diljem svijeta.

Ovu jedinstvenu priliku i suradnju s Hilfigerom Palermo je komentirala: "Johannes i ja smo jako uzbuđeni i počašćeni što smo dobili priliku surađivati s Tommyjem, jednim od najslavnijih američkih dizajnera. Oboje smo oduvijek voljeli specifični stil Tommyja Hilfigera, koji jednostavno zna kako ubrizgati dašak modernog i cool u sportsku klasiku. Iznimno smo ponosni na ovu suradnju i priliku da stiliziramo Tommyjev dizajn i u njega unesemo dozu naše estetike."

U nastavku pogledajte što nas očekuje u ovoj modnoj, sasvim opuštenoj i cool priči...

Olivia Palermo stilizira omiljene komade s potpisom Tommyja Hilfigera (фото 1)

Olivia Palermo stilizira omiljene komade s potpisom Tommyja Hilfigera (фото 2)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više