Search

Omiljeni Mansur Gavriel lansira liniju odjeće

Omiljeni Mansur Gavriel lansira liniju odjeće

Nakon torbica i cipela stiže nam i odjeća


Image: Buro247hr arhiva

Nakon četiri godine dizajniranja "it" torbica i cipela, njujorški brend Mansur Gavriel lansirat će svoju prvu kolekciju ready-to-wear odjeće u rujnu ove godine

Rachel Mansur i Floriana Gavriel odlučile su prikazati svoju prvu kolekciju odjeće na Tjednu mode u New Yorku i to za sezonu jesen/zima 2017. godine. Dizajnerice su inače osnivačice CFDA nagrade za najbolje dizajnere modnih dodataka 2016., a nakon velikog uspjeha njihovih modnih dodataka, linija odjeće čini se kao logičan slijed.

"Kreativno smo oduvijek bile spremne," rekla je Mansur za Business of Fashion. "No, imale smo takav brz rast s torbicama da smo smatrale kako operativno moramo biti spremne i za ovaj korak, a sada je pravo vrijeme."

Omiljeni Mansur Gavriel lansira liniju odjeće (фото 1)

Kako bi mogle izvesti svoj novi "pothvat" u smjeru ready-to-wear odjeće, Mansur i Gavriel su angažirale još 30 ljudi kao i dodatne dizajnere koji će im pomoći u radu na kolekciji kako bi se same lakše fokusirale na organizaciju tvrtke i daljnji razvoj. "Ovo je velika promjena nakon što smo o svemu odlučivale samo nas dvije, vrlo brzo i intuitivno, a sada moramo naučiti kako svaki dio tekstilne tvrtke funkcionira i kako u to uklopiti naš način donošenja odluka i intuitivnog djelovanja," rekla je Gavriel za BoF.

Kolekciju ćemo vidjeti u rujnu, a s obzirom na to što smo do sada vidjeli iz radionice Mansur Gavriel, gotovo je sigurno da nas čeka odlična dizajnerska priča.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više