Search

Online shop brenda Mona dostupan i u hrvatskoj verziji! Ovih 5 haljina naručujemo odmah

Online shop brenda Mona dostupan i u hrvatskoj verziji! Ovih 5 haljina naručujemo odmah

Tekst: D.D.


Image: Mona

Iako su se mnogi suočili s kreativnom krizom uslijed proglašena pandemije, to se ne može reći za dizajnerski i marketinški tim srpske modne kuće Mona, koja ne samo da je nedavno predstavila kampanju za novu kolekciju proljeće/ljeto 2020. nego je upravo lansiran i online shop za Hrvatsku! Dakle, Hrvaticama je od sad, osim zagrebačkog butika smještenog u glavnoj shopping ulici Ilici, dostupan i webshop na kojem se mogu naručiti najnoviji komadi marke Mona, kao i genijalni kožnati modni dodaci (prvi proizvod koji su predstavili, i to prije 30 godina, bila je kožnata torbica, a sve o njihovom početku i planovima u razgovoru povodom izlaska na hrvatsko tržište, otkrio nam je generalni direktor modne kuće Uroš Momirović).

Ono zbog čega je Mona postala jedan od omiljenih brendova regionalnih, ali i hrvatskih trendseterica, su prvenstveno kvalitetni materijali te krojevi koji naginju klasici zbog čega su dugo nosivi, ali zbog trendovskih detalja imaju onaj "wow" efekt, koji je uvijek dobrodošao, pogotovo kad je riječ o haljinama. I upravo su nam takvi modeli zapeli za oko pri proučavanju online ponude brenda.

Uz atraktivne boje - jarkonarančastu i žutu, koje će biti idealne za naglašavanje preplanule puti, u ponudi su i cool haljine s kariranim printom u različitim verzijama, a ono što je svima zajednički nazivnik su zanimljivi krojevi upotpunjeni naborima, korzetiranim dijelovima, volanima i neodoljivim voluminoznim rukavima i mašnama. Ukratko, sve što želite od svoje ljetne haljine! Na modernu i sofisticiranu kolekciju brenda, kao i na kožnate komade, možete baciti pogled na mona.hr.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više