Search

\"Original LICKS\": odlični hrvatski brend s misijom personaliziranja omiljenih tenisica

"Original LICKS": odlični hrvatski brend s misijom personaliziranja omiljenih tenisica

Brend velikog potencijala

Urednik: E.G.


Image: PR

Hrvatski startup nedavno je lansirao prve izmjenjive jezike za tenisice, kako nijedne tenisice više ne bi izgledale prosječno!

LICKS su posebno dizajnirani i proizvedeni tako da odgovaraju svim modelima tenisica. Također su uniseks te odgovaraju i raznim veličinama tenisica. Korisnici mogu birati između različitih dizajna, stilova i boja, a moći će priložiti i vlastiti dizajn te tako stvoriti svoje jedinstvene LICKS. Ovi zamjenjivi jezici izrađeni su ručno od eko kože i proizvode se u Hrvatskoj. Ideja o LICKS-ima živi već nekoliko godina, a sve je počelo od želje za nečim drugačijim, ali istovremeno jednostavnim za upotrebu i proizvodnju.

Željko Hudoletnjak, osnivač

"Osnovna zamisao bila je omogućiti promjenu izgleda svake tenisice te ih tako personalizirati i osvježiti, bez kupovine novog para tenisica."Dizajn tenisica me oduvijek privlačio, ali proces i proizvodnja u tom su trenutku bili preskupi. Međutim, ideja me proganjala i jednog sam se dana zapitao - ako ne mogu napraviti svoje tenisice, mogu li na neki način personalizirati i promijeniti svaku tenisicu koja postoji? To je bio dan kada sam počeo raditi na "zamjenjivom jeziku" koji sam kasnije nazvao LICKS", rekao je Željko Hudoletnjak, osnivač Original LICKS.

"Original LICKS": odlični hrvatski brend s misijom personaliziranja omiljenih tenisica (фото 1)

Startup je već bio u kontaktu s tvrtkama i investitorima kao što su Supra, Nike, Mark Cuban (vlasnik Dallas Mavericksa), Deborah Meaden, Snoop Dogg, i svi oni pokazali su interes za proizvod. S više od 50 tisuća sign upa, Original LICKS je u ponedjeljak krenuo s kampanjom na Indiegogou. Inače, osnovan 2017. godine, Original LICKS je fashion startup s uredima u Zagrebu i Londonu. Tim od deset mladih entuzijasta s Original LICKS-ima namjeravaju zauvijek promijeniti svijet tenisica, u nadi da će LICKS postati nezaobilazni accessorize za sve koji žele imati drugačije tenisice. Više informacija možete potražiti ovdje

Related articles

Buro 24/7 Selection

više