Search

Otvoren prvi Armani Exchange store u Hrvatskoj

Otvoren prvi Armani Exchange store u Hrvatskoj

U City Centeru One Zagreb West

Urednik: A.P.


Image: PR

Armani Exchange kolekcije mogu se pronaći u više od 200 prodavaonica diljem svijeta, a sada su dostupne i u Hrvatskoj

Armani Exchange nastavlja sa širenjem na modnom tržištu otvorenjem prvog storea u Hrvatskoj, u prostoru City Centera One West u Zagrebu. Prostor od 180 kvadratnih metara predstavlja novi koncept A|X Armani Exchange brenda, nadahnut suvremenom estetikom industrijskih hangara. Materijali poput neobrađenog čelika i sirovog drveta te betona, podsjećaju na industrijske interijere modernog i dinamičnog New Yorka.

armani

Urbani duh interijera naglašen je neočekivanim teksturama grubih betonskih zidova i boje hrđe na metalnim površinama. Ulaz definiraju vrata uokvirena nosivim stupovima. Metalni profili, industrijske grede i betonski zidovi storea odaju vizualno snažan dojam te pažnju kupaca usmjeravaju na centralno pozicionirana slova A|X kao vizualnu reprezentaciju brenda. Prostor je okupan prirodnim svjetlom koje dopire iz prozora koji se protežu cijelom njegovom dužinom.

Armani

Armani Exchange globalno je prepoznati modni brend koji predstavlja mladenačku liniju Armani Grupe s fokusom na talijanski chic unutar ležerne, svakodnevne mode. Armani Exchange kolekcije odjeće, obuće i modnih dodataka mogu se pronaći u više od 200 prodavaonica diljem svijeta, a od sada su dostupne i u Hrvatskoj. Armani Exchange kolekcije utjelovljuju mladenački duh novih generacija - zanimljiv dizajn, konstantne modne inovacije, vrhunska praktičnost i nosivost te idealni omjer cijene i kvalitete. Na hrvatsko tržište Armani Exchange donosi niz atraktivnih, casual i sportskih artikala s naglaskom na outerwear odjevne kombinacije. Više informacija o prvom Armani Exchange storeu u Hrvatskoj te kolekcijama brenda pronađite na: http://armaniexchange.hr/

Related articles

Buro 24/7 Selection

više