Search

Ovo su četiri inozemna dućana u kojima hrvatske trendseterice kupuju traperice

Ovo su četiri inozemna dućana u kojima hrvatske trendseterice kupuju traperice

Provjerili smo

Tekst: A.P.

Upitali smo dame koje kupuju u inozemstvu koje brendove trapera preferiraju, evo što su nam otkrile

Iako danas na tržištu postoji stotine brendova trapera i izbor je nikada veći, žene su u stalnoj potrazi za onim savršenim parom koji će naglasiti najbolje na tijelu i sakriti male nedostatke. Koliko ste puta s čežnjom gledale neke traperice u online dućanima da bi ih potom probale i shvatile da vam u njima stražnjica izgleda loše ili da vam bedra izgledaju nekako veće. Velik problem je i s trendovskim krojevima koji se estetski naslanjaju na 80-e godine, kada su svi nosili visoki struk i nešto vrećastiji kroj. Kako nitko ne želi izgledati kao statist iz serije "Puna kuća", potraga za tim idealnim "mom jeans" trapericama je još teža od potrage za klasičnijim krojevima. U potrazi za najboljim ulovom trapera upitali smo naše modne insajderice gdje one nabavljaju te savršene modele koji prianjaju poput druge kože, a koje možemo naručiti online. Evo koje su nam brendove izdvojile:

3x1

3x1
Ekskluzivan brend iz New Yorka osnovan je od strane Scotta Morrisona. Traperice se proizvode ručno u limitiranim serijama i slove za jedne od najkvalitetnijih na tržištu. Da pojednostavimo: kad bi traperice bile haute couture onda bi 3x1 bili Chanel te priče. Iz ovih traperica se ne skidaju poznate face poput Kendall Jenner, Orlanda Bloma, Jessice Albe I drugih. Pronaći ćete ih u svim većim online dućanima (Net-a-Porter, Matches Fashion, Farfetch), a posebno je zadovoljstvo ušetati u njihov atelier u New Yorku koji je ustvari moderna tvornica u staklu gdje možete dobiti custom made traperice.

Khaite

khaite

Ovaj je brend osnovan prošle godine u Kaliforniji i već su stekli vojsku obožavateljica zbog vrhunskih modela trapera koji nude. Modni mediji ih nazivaju hibridom između kuća Chloe i The Row. Za izradu traperica koriste najbolji japanski pamuk, a cijene im se kreću u rasponu od 150 do 370 američkih dolara.

RE/DONE

redone
RE/DONE je omiljena online shopping destinacija brojnih trendseterica. Naša Miroslava Duma se ne skida iz njihove vintage Levi's jakne koja i danas izgleda moderno i poželjno. Tvrtku su osnovali Sean Barron i Jamie Mazur kao odu dobrom starom traperu kakav već godinama proizvodi tvrtka Levi's. Sav asortiman je eco-friendly i proizvodi se u Los Angelesu.

Topshop

topshop

Naše insajderice se kunu u traper kuće Topshop. Britanski high street brend ima zavidnu ponudu modela i cjenovno se kreće u nekim normalnim omjerima. Na njihovim stranicama trenutno možete pronaći sve moguće trendovske modele - od tamnog i ispranog trapera, vintage trapera, trapezica, mom jeans, boyfriend kroja do rasparanih skinny modela...

Related articles

Buro 24/7 Selection

više