Search

Ovo su ljetni Instagram savjeti hrvatske influencerice Isabelle Rakonić

Ovo su ljetni Instagram savjeti hrvatske influencerice Isabelle Rakonić

Evo što je otkrila

Tekst: BURO.

Image: PR

Iskusna putnica Isabella Rakonić, jedna je od prvih hrvatskih lifestyle blogerica koja svojim gotovo putopisnim odjevnim kombinacijama vješto prezentira esenciju svojeg stilskog "ja" te tako inspirira više od 400.000 pratitelja. U suradnji s talijanskim modnim brendom Replay vješto je iskombinirala artikle sa sniženja te one iz dugo očekivane nove kolekcije, a sve to u ambijentu lounge bara Laganini na Palmižani. Tako je još jednom oduševila svojim nenametljivim i istovremeno upečatljivim smislom za stil te podijelila i nekoliko recepata za savršene Instagram fotografije.

Ovo su ljetni Instagram savjeti hrvatske influencerice Isabelle Rakonić (фото 1)

Skrovita pješčana uvala Palmižana savršen je scenski odabir za ultimativnu Insta razglednicu, a lounge bar Laganini smješten tik uz more apsolutni bonus koji će ljetno uživanje učiniti nezaboravnim iskustvom. Kristalno čisto more odlično će nadopuniti svaki look, a osluškivanje onih najskrovitijih stilskih želja puno je lakše kada ste okruženi prirodom koja ostavlja bez daha istovremeno krijepeći svaki atom bića. Odabir hrvatske influencerice ovaj put je pao na ležerne Replay komade ulovljene na sezonskom sniženju od čak 60 posto koji, osim udobnošću, šarmiraju zanimljivom kombinacijom transparentnih materijala i detalja.

ISABELLINI INSTAGRAM TIPS & TRICKS:
Budite autentični! Prepustite se svom prirodnom stanju, raspustite kosu neka nesputano vijori na ljetnom povjetarcu, a kao završni efekt iskoristite ono što vam je priroda dala - iskren osmijeh koji obara s nogu! Pronađite vlastite hashtagove kako biste što jasnije i dalekosežnije ispričali svoju priču! U idealnom slučaju, po objavi biste trebali imati 10 do 15 kako bi maksimalno povećali svoj visibility, no ne pretjerujte kako vaše objave ne bi djelovale kao spam.

Ovo su ljetni Instagram savjeti hrvatske influencerice Isabelle Rakonić (фото 2)

Očaravajući ambijent, koji diše u simbiozi s prirodom, dodatno inspirira i autohtonim okusima jela spravljenih pod kreativnom vizijom chefa Hrvoja Zirojevića. Delicije od vrhunskih namirnica začinjene biljem uzgojenim na otoku poslužit će kao pravo kreativno gorivo za stvaranje kada je o modi riječ. Autentičnost kulinarskog izričaja Zirojevićeva sjajno se preklapa s vizijom mlade influencerice koja, baš poput njega, nevjerojatnim kombiniranjem elemenata na nenametljiv način otvara nove vizualne horizonte te šarmira modnim ukusom. Ljetni recept začinjen okusima i ambijentom, odlično će zaokružiti kombinacija starog i novog, baš poput Replay haljine i torbe iz nove kolekcije te šarmantnih kožnih sandala odabranih u moru velikih sezonskih popusta.

ISABELLINI INSTAGRAM TIPS & TRICKS:
Pokažite glad i šarmirajte followere ukusnim receptima na koje vama cure sline - na redu je gurmanski hedonizam. I budite društveni - cilj društvenih mreža je povezivanje i dijeljenje, stoga lajkajte, komentirajte, odgovarajte redovito na upite vaših followera i tako gradite svoju vjerodostojnost.

Ovo su ljetni Instagram savjeti hrvatske influencerice Isabelle Rakonić (фото 3)

Osim kulinarske prezentacije, koja nerijetko izgleda poput prave artističke scenografije, kompletan doživljaj sačinjava i odabir masivnih detalja poput kamena i drveta koji istovremeno u uživanje unose smiraj. Prirodna scenografija lounge bara potpuno se uklopa u Isabellin stil - bijela pamučna haljina i eklektične drvene sandale ubrajaju se u ljetni must have koji se jednako poput elementa od kojih je uređen bar prirodno nameću. Komadima kreiranima od prirodnih materijala, koji su sniženi za 60 posto, protutežu čini torba iz nove kolekcije.

ISABELLINI INSTAGRAM TIPS & TRICKS:
Jednostavno, nazdravite životu! Kreirajte Instagram priče i tako razvijajte svoju kreativnost te dodatno informirajte i intrigirajte pratitelje zanimljivim sadržajem koji će u vaš profil unijeti dinamiku! Podijelite savjet, anegdotu ili, pak, one manje savršene fotografije, podijelite onaj skriveni dio sebe i tako unesite emociju u svoju priču.

Ovo su ljetni Instagram savjeti hrvatske influencerice Isabelle Rakonić (фото 4)

Rajska pjeskovita uvala Palmižana skrivena u sjeni starih borova, prava je destinacija za ljetnu avanturu, a zeleni otočni raj s tisuću biljaka iz cijelog svijeta jednostavno inspirira na povratak prirodnom stanju duha i iz pojedinca izvlači ono najbolje. S velikim iskustvom kada je o putovanjima riječ, modni odabir blogerice i za ovu priliku oduševljava. Kombinacija je to klasičnih komada iz nove kolekcije, poput bijele košulje koja će naglasiti preplanulu put i kratkih hlačica koje ocrtavaju liniju tijela, dok je cijeli look upotpunjen ključnim komadi poput šešira i sandala te oversized torbe, u koju stane sve ono potrebno za jedno opušteno ljetno uživanje.

ISABELLINI INSTAGRAM TIPS & TRICKS:
Opustite se u svojoj koži, i svaka kombinacija će na vama izgledati fantastično! Igrajte se, miješajte stilove i dodatke, budite neustrašivi u svojoj originalnosti jer ljeto je savršena prigoda za eksperimentiranje. Namjestite fokus vaše kamere i uvijek pripazite na kvalitetu fotografija kako bi esencija uhvaćenog trenutka što vjernije bila prenesena! Iako je fotografija u prvom planu, ne zaboravite i na opis fotografije - zanimljiv i pismen opis može značajno povećati doseg objave. Kako biste postigli veću interakciju, odličan dodatak tekstu ispod fotografije može biti i pitanje postavljeno na početku ili kraju kako bi korisnik odmah mogao dati odgovor u komentarima.

Ovo su ljetni Instagram savjeti hrvatske influencerice Isabelle Rakonić (фото 5)

Samo po sebi ljeto je sinonim za uživanje, a uklopljeno u prirodu koja ostavlja bez daha te začinjeno vizionarskim gastro delicijama i modom koja nije prepuštena slučaju već intuitivno prati ono originalno stilsko "ja", recept je za savršene ljetne momente koje u ovoj sezoni podržava i modna marka Replay - s velikim sniženjem stare kolekcije i konačnim dolaskom dugo očekivane nove kolekcije.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više