Search

Paris Hilton kao Kim Kardashian u novoj kampanji kuće Yeezy

Paris Hilton kao Kim Kardashian u novoj kampanji kuće Yeezy

#KimClone

Tekst: E.G.


Image: Instagram,
Twitter

Pomalo zaboravljena partijanerica se našla u ulozi modela za brend Kanyea Westa - i to s jasnom misijom da izgleda baš poput njegove supruge i svoje bivše asistentice Kim Kardashian!

Kad god pomislite da vas obitelj Kardashian-West više uglavnom ne može iznenaditi, stigne vijest koja vas u trenu demantira. Nakon što je Kim Kardashian West iz nepoznatog razloga svijet odlučila počastiti svojim nagim fotografijama koje dijeli preko društvenih mreža i o kojima mediji ne prestaju izvještavati, sad je povukla još jedan potez o kojem se priča. Naime, njen suprug Kanye West, reper koji silno želi postati relevantno dizajnersko ime, shvatio je da njegov brend Yeezy nitko ne može reklamirati toliko dobro kao njegova supruga. Tako smo u prosincu imali prilike gledati pametnu i razrađenu PR strategiju za predstavljanje nove kolekcije. Kim Kardashian je tada, naime, prošetala nove odjevne komade ulicama Los Angelesa, a sve skupa je izgledalo kao uradak lokalnih paparazzija, koje je Kim tobože slučajno objavila na svom Instagram profilu. 

Paris Hilton kao Kim Kardashian u novoj kampanji kuće Yeezy (фото 1)

Sad je predstavljena nova kampanja, u sličnoj, da ne kažemo istoj, maniri. No, u glavnoj se ulozi ovaj put našla Paris Hilton, bogata nasljednica koja je utabala put svim nadolazećim starletama, pa i Kim Kardashian, koja je neko vrijeme bila zaposlena kao njena asistentica. I Kim i Paris su preko svojih društvenih mreža podijelile fotografije kampanje, s opisima poput #KimClone i The OG (Original Gangster), budući da je poanta u tome da Paris izgleda baš poput Kim; tu je srebrna perika i isti način šminkanja, kao i isti odjevni komadi te isti kadrovi. Uz Hilton, "klonovi" u novoj kampanji su bile i druge poznate manekenke, poput Yovanne Venture, Sarah Snyder i Sami Miro. Ako vam je slučajno trebala još jedna potvrda je "Kim Kardashian Look" ultimativni look kojem se danas teži, sad ste je i dobili.

Paris Hilton kao Kim Kardashian u novoj kampanji kuće Yeezy (фото 2)

Paris Hilton kao Kim Kardashian u novoj kampanji kuće Yeezy (фото 3)

Paris Hilton kao Kim Kardashian u novoj kampanji kuće Yeezy (фото 4)

Paris Hilton kao Kim Kardashian u novoj kampanji kuće Yeezy (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više