Search

Pepeljuga dobiva dizajnerske cipele

Pepeljuga dobiva dizajnerske cipele

Cipele izrađene po mjeri iz kuće Jimmyja Chooa, Nicholasa Kirkwooda, Charlotte Olympije...


Image: buro247.ru

Uoči nove ekranizacije bajke o Pepeljugi, najpoznatiji svjetski dizajneri cipela predstavili su svoju interpretaciju kultne staklene cipelice, a osim brendova Jimmy Choo i Nicholas Kirkwood, među velikanima se našla Charlotte Olympia, ali i brojni drugi

Pepeljugina priča poznata nam je još od malih nogu kad smo zajedno s njom proživljavali teške trenutke u podrumu i radovali se kad je zasjala kao najljepša princeza na balu, ali i ozbiljno se zabrinuli kad je trčeći prema kočiji izgubila cipelicu. Motiv izgubljene staklene cipelice poslužio je kao inspiracija najpoznatijim dizajnerima cipela pa je u ovom projektu nastalo čak deset pari cipela!

S približavanjem datuma premijere nove verzije bajke o Pepeljugi, koja će se održati tijekom ožujka, omiljeni svjetski dizajneri cipela skupili su se na jednome mjestu kako bi svatko od njih kreirao par staklenih cipelica namijenjenih Pepeljugi. U ovom uzbudljivom projektu sudjelovat će najbolji od najboljih: Nicholas Kirkwood, Jimmy Choo, Charlotte Olympia, Salvatore Ferragamo, Stuart Weitzman i drugi.

Cipele za modernu Pepeljugu u prodaji će se naći nakon Valentinova u nekim od najpoznatijih luksuznih trgovina svijeta poput Harrodsa, njujorškog Saks Fifth Avenuea, pariškog Galeries Lafayette, milanskog Excelsior, Isetana u Tokiju i Level Shoe Districta u Dubaiju. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više