Search

Peter Lindbergh okupio najveće supermodele 90-ih

Peter Lindbergh okupio najveće supermodele 90-ih

Nostalgični modni projekt "The Reunion"


Image: buro247.ru

Neki od najvećih supermodela 90-ih, među kojima su se našle Cindy Crawford i Eva Herzigova, okupili su se u foto i video projektu "The Reunion" velikog Petera Lindbergha

Glavne muze najvećih svjetskih dizajnera i žene koje su 90-ih godina krasile bezbroj naslovnica najrelevantnijih modnih časopisa nakon više od 20 godina okupile su se na jednome mjestu kako bi sudjelovale u zajedničkom editorialu koji idejno i fotografski potpisuje velikan modne fotografije, Peter Lindbergh. Naime, Lindbergh je pozvao Cindy Crawford, Evu Herzigovu, Karen Alexander, Helenu Christensen, Nadju Auermann i Tatjanu Patitz na kalifornijsku obalu kako bi oživio povijesni modni trenutak koji se zbio 1988. godine, kada su tad još relativno nepoznate mlade snage modelinga stale pred Lindberghov objektiv. "Peter prepoznaje ljepotu zrele žene koja je prošla i rođenje djeteta, ljubav, slomljena srca... On smatra da sve to samo pojačava ljepotu i privlačnost žene", kazala je Cindy Crawford.

I nakon 27 godina iste ove žene koje iza sebe sada imaju uspješnu modnu karijeru i obitelji danas izgledaju jednako prekrasno kao i tad, a u to se i sami možete uvjeriti u videu objavljenom na poznatom video portalu Nowness.

Peter Lindbergh okupio najveće supermodele 90-ih (фото 1)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više