Search

Pogledajte atmosferu sa najekskluzivnijeg vjenčanja ove godine

Pogledajte atmosferu sa najekskluzivnijeg vjenčanja ove godine

Tekst: BURO.


Ako vam se čini da su ovaj vikend svi oni koji su "netko i nešto" u univerzumu modnih Influencera bili na jednom mjestu, niste pogriješili. Osim što se nije radilo samo o Insta djevojkama, zvijezdama i zvjezdicama, već i o ozbiljnim igračima modne industrije koje možda ne znate po liku ali poznajete gotovo sve što rade. To jedno mjesto bilo je na jezeru Como, a povod za okupljanje vjenčanje koje su nakon četiri godine veze i jednog sina, organizirali Andrea Grilli, vlasnik firme koja je između ostalog i većinski vlasnik brenda Off-White i Giorgia Gabriele, manekenka i Instagram influencerica sa skoro 2 milijuna pratilaca.

Pogledajte atmosferu sa najekskluzivnijeg vjenčanja ove godine (фото 1)
Pogledajte atmosferu sa najekskluzivnijeg vjenčanja ove godine (фото 2)

Kako je bilo i za očekivati, svaki detalj bio je pažljivo osmišljen i organiziran tako da bude i maksimalno „Instagram Worthy“. Iako fotografije i storiji nisu zaista objavljivani u stvarnom vremenu, jednostavno su se počeli gotovo istovremeno pojavljivati na barem polovici profila koje pratimo, a tko nije osvijestio činjenicu da se radilo o svemu samo ne o "običnom" vjenčanju, to je shvatio na snimcima na kojima gostima pjeva Andrea Bocelli.

Pogledajte atmosferu sa najekskluzivnijeg vjenčanja ove godine (фото 42)
Pogledajte atmosferu sa najekskluzivnijeg vjenčanja ove godine (фото 43)

Giorgia Gabrielle pojavila se u po mjeri šivenoj Off-White vjenčanici (očekivano) koja istina ni po čemu ne izgleda kao Off-White (isto tako očekivano) od bijele čipke, a uzvanice su po kombinacijama i poziranju mogle da pariraju većini gostiju filmskog festivala u cannesu. Za vas smo skupili najbolje fotografije i snimke, pogledajte dio atmosfere koja je vladala na ovom glamuroznom vjenčanju godine - ne, ne pretjerujemo.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više