Search

Pogledajte novi lookbook A'marie za jesen/zimu 2017.

Pogledajte novi lookbook A'marie za jesen/zimu 2017.

Drugačije teksture u dizajnu


Image: Maja Kljaić

U kolekciji za jesen/zimu 2017. A'marie je spojila ležernost i nevjerojatnu posvećenost detaljima

Nova kolekcija brenda A'marie donosi novitete na više razina. Dizajnerica Anamarija Brkić uvijek je kreirala za žene koje vole biti drugačije, a ne nužno upadljive, no ovaj put poigrala se s nešto drugačijim teksturama u dizajnu. Materijali koje koristi te načini na koje ih spaja sa svojim prepoznatljivim pročišćenim krojevima doveli su do jednog novog dojma. U kolekciji za jesen/zimu 2017. A'marie je spojila ležernost i nevjerojatnu posvećenost detaljima. Tako primjerice jednu od glavnih uloga ima upečatljiv žakard od kojeg su izrađeni  voluminozni kaputi i ogrtači, zatim luksuzna Alpace vuna i pliš.

Šuma, njezina bajkovitost i bogatstvo, bili su polazna misao cijele kolekcije - što je vidljivo u raznovrsnosti modela, spajanju suprotnosti i konačnom potpunom skladu. U trenutku je sve uvijek kako treba biti – opušteno, tijelu ugodno, intuitivno.

Pogledajte novi lookbook A'marie za jesen/zimu 2017. (фото 1)

Nezamislivo je da u A'marie zimskoj kolekciji jedna od glavnih uloga ne pripadne pletivu, pa tako i ova obiluje neodoljivim toplim puloverima koji su kombinirani sa sjajnim nitima, tankom linijom tila na porubima, šljokicama ili su u dijelovima namjerno poderani. Kaputi, ogrtači i bunde dolaze u sada već klasičnim zagasitim A'marie nijansama - sivoj, tamno zelenoj, tamno plavoj, ali i nježnim tonovima, od vanilije i svijetlo sive do puderastih nijansi.
 
Haljine od viskoze ukazuju na zaigranost kolekcije jer nose uzorke kao što su lisice i papige - na nježnoj podlozi, zbog čega ostaju neizmjerno elegantne i ženstvene. Košulja-haljina pojavljuje se kao jedan od primarnih modela, a odgovarat će svim ženama koje vole odjevne komade funkcionalne od jutra do večeri.

Pogledajte novi lookbook A'marie za jesen/zimu 2017. (фото 2)

Doza sportskog stila, koji je uvijek bio prisutan u njezinim kolekcijama, vidljiva je u predimenzioniranim majicama s kapuljačom među kojima se posebno ističe ona u zagasito zelenoj metalik boji zanimljive teksture. Modele krase vunene resice te ovratnici od umjetnog krzna, a dizajnerica ne zaobilazi ni neopren od kojih čini svoje neodoljive volane na suknjama te moćne i netradicionalne jakne i kapute.

Za jesen/zimu 2017. brend A'marie najavljuje inovativan nakit s potpisom Si&Eter, izrađen od naočalnih leća, a za ovu suradnju donosi limitiranu kolekciju naušnica u obliku listova i tim oblikom iz prirode u potpunosti zaokružuje šumsku i novu toplu priču Anamarije Brkić. Cijela kolekcija dostupna je na poznatoj modnoj adresi, u Gundulićevoj ulici 19, u Zagrebu, te na webshopu.

Pogledajte novi lookbook A'marie za jesen/zimu 2017. (фото 3)

Pogledajte novi lookbook A'marie za jesen/zimu 2017. (фото 4)

Pogledajte novi lookbook A'marie za jesen/zimu 2017. (фото 5)

Pogledajte novi lookbook A'marie za jesen/zimu 2017. (фото 6)

Pogledajte novi lookbook A'marie za jesen/zimu 2017. (фото 7)

Pogledajte novi lookbook A'marie za jesen/zimu 2017. (фото 8)

Pogledajte novi lookbook A'marie za jesen/zimu 2017. (фото 9)

Pogledajte novi lookbook A'marie za jesen/zimu 2017. (фото 10)

Pogledajte novi lookbook A'marie za jesen/zimu 2017. (фото 11)

Pogledajte novi lookbook A'marie za jesen/zimu 2017. (фото 12)

Pogledajte novi lookbook A'marie za jesen/zimu 2017. (фото 13)

Pogledajte novi lookbook A'marie za jesen/zimu 2017. (фото 14)

Pogledajte novi lookbook A'marie za jesen/zimu 2017. (фото 15)

Pogledajte novi lookbook A'marie za jesen/zimu 2017. (фото 16)

Pogledajte novi lookbook A'marie za jesen/zimu 2017. (фото 17)

Pogledajte novi lookbook A'marie za jesen/zimu 2017. (фото 18)

Modeli: Talia Model
Frizura i šminka: Dermacare
Tekst: Tina Bačić

Related articles

Buro 24/7 Selection

više