Search

Pogledajte novi lookbook Aleksandre Dojčinović

Pogledajte novi lookbook Aleksandre Dojčinović

Haljine koje vladaju proljetnom sezonom

Urednik: BURO.


Image: PR

Nakon još jedne uspješne kolekcije koju je predstavila prije nepunih mjesec dana, Aleksandra Dojčinović je javnosti predstavila i novi lookbook s proljetnim modelima koji odišu elegancijom i ženstvenošću.

Poznata kao miljenica publike, Dojčinović je za aktualnu sezonu svojim brojnim kupcima namijenila prepoznatljivu damsku siluetu u podatnim proljetnim nijansama. Romantična nota provučena je kroz cijelu kolekciju i to je smjer od kojeg Aleksandra gotovo nikada ne odstupa.  Čiste linije naglašene su upotrebom najfinije francuske čipke u kombinaciji s dukatima na svili, dok kožni komadi ostavljaju dojam profinjenosti. U novoj kolekciji Aleksandra se iznova igra drapiranjem, dok slaganje traka od spužve presvučenih svilom svakako je još jedan novitet vidljiv u novoj kolekciji.

Lei Lou

Osim večernjih haljina kolekcija je nadopunjena, oversized jaknama, hlačama, bluzama i košuljama, a cijelu kolekciju prati i linija malih torbi koje se odlikuju vrhunskom ručnom izradom od najfinije kože s pozlaćenim kopčama.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više