Search

Pogledajte novu H&M Studio kolekciju koju možete kupiti već danas

Pogledajte novu H&M Studio kolekciju koju možete kupiti već danas

Tjedan mode u Parizu


Image: Imaxtree

H&M je sinoć u Parizu prikazao svoju novu H&M Studio kolekciju koja se odmah nakon prikazivanja našla u njihovim trgovinama

H&M-ova nova kolekcija kreirana je prema see-now-buy-now principu tako da su se komadi odmah nakon prikazivanja našli u odabranim trgovinama i online, a ovo je i prva njihova kolekcija u koju su uključili i muške i ženske modele. Reviju je otvorila Gigi Hadid, a modeli su marširali drvenom pistom nasmijani, što je neobično za modni svijet. Show je dodatno upriličio The Weeknd koji je pjevao dok su modeli zatvarali reviju. Bio je to pravi show u stilu H&M-a koji se na pravi način uzdigao svojom Studio linijom iznad drugih high street brendova, slično kao i Topshop sa svojom Unique linijom.

Sama kolekcija bila je miks viktorijanskih silueta i trendi sportskog chica. Vidjeli smo tako mnogo košulja s volanima na rukavima, ovratnicima i duž cijelih prsa. Nabrane su bile i mini haljine od tafta s rukavima od tila, kao i ovratnici na košuljama, haljinama i plaštevima. Sportski komadi bili su uglavnom izrađeni od tafta i sličnih šuškavih tkanina i bili su vrlo moderni unatoč tome što su trenutno puno popularnije hoodice i trenirke, opuštenih silueta i lako ih je zamisliti u dnevnim kombinacijama koje ćemo nositi kroz proljeće.

U kolekciji je bilo vrlo malo uzoraka - tek nešto prugica, velikih točaka i natpisa "Love" u stilu logomanije iz devedesetih. Gotovo su svi lookovi bili monokromatski - crni, bijeli, tamnoplavi i maslinasto zeleni ili u boji fuksije. Zanimljiv pristup koji je nerijetko teško dobro izvesti, no ova H&M Studio kolekcija nije ostala plošna, bila je vrlo svježa i lako ju je zamisliti na ulicama gradova tijekom cijelog proljeća. U galeriji pogledajte cijelu kolekciju:

Related articles

Buro 24/7 Selection

više