Traži

Pogledajte novu sjajnu kampanju s Kate Moss u glavnoj ulozi!

Pogledajte novu sjajnu kampanju s Kate Moss u glavnoj ulozi!

Popularni model u odličnim komadima iz najnovije kolekcije!

Tekst: F.Š.


Fotografija: Instagram

Kroz svoju dugovječnu karijeru britanska modna ikona Kate Moss bila je lice brojnih globalnih kampanja najvećih svetskih modnih brendova, a posljednja u nizu je ona za kuću Alexander McQueen za jesen/zimu 2019. Fotografije su nastale u rodnom mjestašcu dizajnerice i kreativne voditeljice brenda, Sarah Burton, koja je tako odvela cjelokupan tim na sjever Engleske, točnije u Macclesfield, Cheshire. Za fotografiju je bio zadužen Jaime Hawkesworth, britanski modni i dokumentarni fotograf koji je snimao editorijale za sve prestižne modne časopise kojih se možete sjetiti.

"Fotografije su inspirirane različitim vrstama tkanina koje su radili kako ljudi, tako i strojevi" rekla je dizajnerica Sarah Burton. Impresivni vizuali prate jednu pomalo seosku idilu, a poznati model izgleda sjajno u svim najnovijim komadima iz kolekcije.

Kate tako nosi ženstvene komade poput raskošne crvene haljine u obliku ruže, dok je s druge strane možemo vidjeti u "muževnim" odijelima. Izvjesno je kako 45-godišnji supermodel sjajno izgleda u obje varijante čemu svjedoče lavine pozitivnih reakcija na Instagram profilu popularnog brenda.

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

Napišite komentar