Search

Prvi pogledajte chic zimsku kolekciju Ines Atelier

Prvi pogledajte chic zimsku kolekciju Ines Atelier

Tekst: BURO.


Image: Jelena Mitić

U proteklim mjesecima nismo imali puno prigoda da se ozbiljno sredimo, da odjenemo omiljenu haljinu i izazovemo onu magiju i elektricitet kakve nosi samo noć koja obećava. Zaboravili smo i kako zvuči ritam udaranja štikli o pod i kako miriše kombinacija tuđih jakih parfema, uzbuđenja i spontanosti. Dok sortiramo zimsku stranu ormara i slažemo debele trenirke, sanjarimo o dodiru svile na koži, o otvorenim leđima, volanima i svjetlucavim detaljima. Zato nam zimska kolekcija brenda Ines Atelier izuzetno prija, kreacije nose vibru onoga zbog čega smo i zavoljeli dizajnericu Ines Janković, a to je diskretan seksepil uz veliku dozu elegancije.

Prvi pogledajte chic zimsku kolekciju Ines Atelier (фото 1)
Prvi pogledajte chic zimsku kolekciju Ines Atelier (фото 2)
Prvi pogledajte chic zimsku kolekciju Ines Atelier (фото 3)
Prvi pogledajte chic zimsku kolekciju Ines Atelier (фото 4)

Ines Janković i njen asistent Marko Ivković su se za ovih 10 lookova inspirirali snažnim i fantastično odjevenim ženama kao što su Grace Kelly, Bianca Jagger i Michael Pfeiffer. Bezvremenske i snažne, one su poslužile kao skica za kreacije.

Prvi pogledajte chic zimsku kolekciju Ines Atelier (фото 5)
Prvi pogledajte chic zimsku kolekciju Ines Atelier (фото 6)

Neke od modela vidjeli smo u prethodnim Ines Atelier kolekcijama, ali su za ovu sezonu osmislili da sve to bude u vrlo limitiranoj paleti boja u kojoj dominiraju vječne crna i bela, koje su razbijene bojom lososa i smaragda.

Prvi pogledajte chic zimsku kolekciju Ines Atelier (фото 7)
Prvi pogledajte chic zimsku kolekciju Ines Atelier (фото 8)
Prvi pogledajte chic zimsku kolekciju Ines Atelier (фото 9)

Kvalitetni materijali i ručna izrada, kao i uvijek, su osnova, jednostavno radi se o komadima koji su dovoljno moćni da budu styling u malom bez previše detalja i bez potrebe za dodavanjem nekih drugih elemenata.

Prvi pogledajte chic zimsku kolekciju Ines Atelier (фото 10)
Prvi pogledajte chic zimsku kolekciju Ines Atelier (фото 11)

Haljine od svjetlucavih materijala kombinirane s bijelom svilom znalački naboranom u stilizirane mašne bude želju za pozivnicom za neki poseban događaj koji dozvoljava da se pojavimo u nesvakidašnjem stylingu koji obara s nogu. I to je upravo poruka ove kolekcije, da je s prelaskom u sljedeću godinu vrijeme za novi list i da nas čekaju bolje (i sjajnije) stvari nego u prethodnoj.

Prvi pogledajte chic zimsku kolekciju Ines Atelier (фото 12)
Prvi pogledajte chic zimsku kolekciju Ines Atelier (фото 13)
Prvi pogledajte chic zimsku kolekciju Ines Atelier (фото 14)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više