Search

Pogledajte sve komade iz Rihannine nove Fenty kolekcije

Pogledajte sve komade iz Rihannine nove Fenty kolekcije

Sviđa vam se?

Tekst: F.Š.


Image: Fenty

Od trenutka kada je dobila vlastitu modnu kuću, Fenty Maison, unutar LVMH konglomerata, pjevačica i modna dizajnerica Rihanna ne prestaje nizati poslovne uspjehe. Njezina kozmetička linija Fenty Beauty doživjela je veliki uspjeh, jednako kao i linija donjeg rublja Savage X Fenty koja je dostupna u svim veličinama i oblicima. Nedavno je krenula i u pohod na klijentelu Victoria’s Secreta, pa će tako od ove sezone njezine revije biti moguće pratiti i putem live streaminga. Nakon što je predstavila kampanju za svoju nadolazeću kolekciju "8-19" koju je prethodno najavila na Instagramu, Rihanna je sada predstavila i cjelokupan lookbook kolekcije.

Pogledajte sve komade iz Rihannine nove Fenty kolekcije (фото 1)

 

Odjevni komadi prate muževnu siluetu koja se sastoji od predimenzioniranih sakoa i vrećastih majica, a obuhvaća sve: od jakni pa sve do sunčanih naočala. Tradicionalno muški komadi suprotstavljeni su onim ženskima, što se najbolje vidi na modelu koji nosi široko odijelo s remenom stegnutim u struku.

Pogledajte sve komade iz Rihannine nove Fenty kolekcije (фото 2)

Kolekcijom prevladava siva boja, a mogu se naći i one malo "veselije" poput pastelno zelene ili baby ljubičaste. U kolekciji se i ovaj put nalazi obuća, konkretno čizme, ali i modni dodatke kao što su biserne ogrlice, sunčane naočale i kape. Za razliku od prethodne kolekcije "6-19" koju je pjevačica sama fotografirala, za vizuale nove bila je zaslužna fotografkinja Liz Johnson Artur koja je inspiraciju za fotografije potražila u temama sestrinstva i snazi ženskog zajedništva.

Pogledajte sve komade iz Rihannine nove Fenty kolekcije (фото 3)

Pogledajte sve komade iz Rihannine nove Fenty kolekcije (фото 4)

Pogledajte sve komade iz Rihannine nove Fenty kolekcije (фото 5)

Pogledajte sve komade iz Rihannine nove Fenty kolekcije (фото 6)

Pogledajte sve komade iz Rihannine nove Fenty kolekcije (фото 7)

Pogledajte sve komade iz Rihannine nove Fenty kolekcije (фото 8)

Pogledajte sve komade iz Rihannine nove Fenty kolekcije (фото 9)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više