Search

Pogledajte teaser za Büro 24/7 x Farfetch kolekciju

Rezultat Büro fashion Forward Initiativea 2016.


Image: Buro247ru

Godišnja Büro Fashion Forward Initiative iz 2016. rezultirala je kapsulnim kolekcijama mladih dizajnera za online platformu Farfetch, a sada je stigao i teaser video

Ova inicijativa je osmišljena kao godišnji projekt kroz koju Büro 24/7 promovira mlade dizajnere i pomaže im na njihovom putu do uspjeha. U 2016. partner inicijative postala je jedna od najutjecajnijih platforma za online shopping, Farfetch. Za Farfetch su svoje kapsulne kolekcije osmislili finalisti natječaja Aleksander Terekhov, Julija Kalmanovič, Olga Vilšenko, Tigran Avetisjan, Gola Damian, Outlaw Moscow i Jaba Diassamidze. Razvoj kolekcija (od moodboardova i prvih skica do odobravanja uzoraka i početka proizvodnje) nagledala je Candice Fragis, direktorica prodaje u Farfetchu, koja je dizajnerima pomogla realizirati njihove kolekcije inspirirane konstruktivizmom i avangardom 20-ih i 30-ih godina.

Kolekcije će na Büro 24/7 platformi biti predstavljene sutra, a sada vam donosimo kratki teaser video u kojem možete vidjeti što vas očekuje u kolekcijama koje će nakon predstavljanja biti dostupne na Farfetchu te u londonskom Brownsu. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više