Search

Pogledajte što je Elin Kling dizajnirala za Net-a-Porter

Pogledajte što je Elin Kling dizajnirala za Net-a-Porter

Minimalizam s dozom luksuza


Image: buro247.sg

Kolekcija kao stvorena za sve ljubiteljice skandinavskog stila iz kreativnog uma poznate švedske blogerice Elin Kling

Jednu od najpoznatijih švedskih blogerica, Elin Kling, u posljednje vrijeme nismo često viđali u medijima, a danas vam otkrivamo i koji je razlog tomu. Naime, nakon prošlogodišnje linije "Totême" koju je kreirala, Elin Kling krenula je u suradnju s divom internetske modne trgovine Net-a-Porterom koja je rezultirala prvom zajedničkom kapsulnom kolekcijom. 

Kolekcija će sadržavati 14 komada idealnih za ljeto, koji savršeno odražavaju njezin osobni modni stil – minimalistički s dozom luksuza. Tako možete pronaći pulover kratkih rukava od kašmira, jednostavne T-shirt haljine i zanimljive sandale od konopaca u kojima ćete odlično izgledati nalazili se u Hamptonsu, Marakešu ili St. Tropezu. 

"Ova je ekskluzivna kolekcija selekcija komada namijenjenih modernoj ženi koja u svakodnevnom životu traži jednostavnost i samopuzdanje", objašnjava Kling. 

Nova kapsulna kolekcija nastala u suradnji s Net-a-Porterom lansirana je jučer, a tamo ćete pronaći i njezinu "Totême" kolekciju, koju je Elin kreirala sa svojim suprugom Karlom Lindmanom (koji je ujedno i umjetnički direktor Interview časopisa).

Related articles

Buro 24/7 Selection

više