Search

Poruke ljubavi u novoj kolekciji Borboleta narukvica

Poruke ljubavi u novoj kolekciji Borboleta narukvica

"Love Letters by Borboleta"

Image: PR

Omiljeni brend Borboleta predstavio novu kolekciju narukvica

Borboletin kreativni tim svakodnevno s puno ljubavi i pažnje ručno pozlaćuje, brusi i polira privjeske i lančiće, a jednako tako s posebnom pažnjom niže poludrago kamenje na niske pozlaćene 18-karatnim zlatom. Svojim neodoljivim dizajnom i širokim rasponom boja, Borbolete su u vrlo kratkom periodu osvojile, ne samo hrvatsko, već i inozemno tržište, tako da se Borboleta nakit danas može naći i u nekim od najprestižnijih svjetskih trgovina kao što su Excelsior ili Antonia u Milanu, dok se na domaćem tržištu prodaju na hit adresama poput Nicolas Joaillerie u Zagrebu, ID Concept Storeu u Splitu, Croots u Hvaru i drugima.

Poruke ljubavi u novoj kolekciji Borboleta narukvica (фото 1)

Nova kolekcija narukvica na svilenom koncu s privjeskom od srebra i pozlatom 18-karatnog zlata nosi naziv "Love Letters by Borboleta", a citati koji ih prate su "I carry your heart" i "I carry it in my heart". Misao vodilja Love Letters narukvica je da svatko može uvijek imati uz sebe dragu osobu, svoje dijete, neku uspomenu, mjesto koje je posjetio, prijatelja, pjesmu... Prvo slovo nečega što ga čini sretnim može nositi na svojoj ruci.

Poruke ljubavi u novoj kolekciji Borboleta narukvica (фото 2)

"Love Letters by Borboleta" kolekcija dostupna je na online shopu www.borboleta.com, Nicolas Concept Store-u Zagrebu i ostalim autoriziranim prodajnim mjestima Borboleta nakita te na stranici www.borboleta.co

Related articles

Buro 24/7 Selection

više