Search

Povratak prirodi u kolekciji brenda STAŠA DESIGN

Povratak prirodi u kolekciji brenda STAŠA DESIGN

Tekst: BURO.


Kao djevojčica dane sam provodila duboko uronjena u prirodu. Životni stil tada je bio drugačiji, puno sporiji nego danas. Nedavno sam zakoračila u svoje 30-te i od tada primjećujem koliko vremena mlađe generacije provode ispred svojih ekrana. Zabrinjava me budućnost za sve ove mlade generacije koji su se skroz okrenuli tehnologiji i nečemu što nije stvarno. Želim iskoristiti svoj koncept kolekcije za ponovno povezivanje s prirodom, sa svijetom na najljepši mogući način. Moramo se podsjetiti da je stvaranje vremena za boravak samo na otvorenom, bilo to šetnja, trčanje ili samo sjedenje, bitno.” – kazala je Staša Randall o novoj proljetnoj kolekciji svog brenda STAŠA DESIGN.

Povratak prirodi u kolekciji brenda STAŠA DESIGN (фото 1)
Povratak prirodi u kolekciji brenda STAŠA DESIGN (фото 2)

Kao zaštitno lice kolekcije pojavljuje se njezina dugogodišnja prijateljica Anita Dujić koja je pozirala u novim komadima načinjenim od pamuka, lana i reciklirane viskoze. U kolekciji je sve podređeno nosivosti i ležernosti. Možete se zamisliti u svakom komadu i uklopiti ga u svoj stil. Lagane haljine, baloner, odijelo, bermude – sve čini osnovu garderobe za proljeće pred nama.

Povratak prirodi u kolekciji brenda STAŠA DESIGN (фото 3)
Povratak prirodi u kolekciji brenda STAŠA DESIGN (фото 4)
Povratak prirodi u kolekciji brenda STAŠA DESIGN (фото 5)

Pored crne koja je bazna boja za svaku kolekciju, dizajnerica je koristila sivu, krem bijelu, terraoctu i sivo plavu. Kako kaže sama dizajnerica, crna je temelj svake njezine kolekcije i povezuje je s noći, terracotta je proizašla iz crvene zemlje u Istri koja je podsjeća na doma, sivo plava boja je podsjeća na rano jutro i tiho more, krem boja dolazi iz suhog cvijeća koji se inače nalazi na istarskim plažama, to su trstika, pampas i suha trava, i za kraj bijela koja je podsjeća na oblake na plavom nebu u proljetno/ljetnim danima. Kolekcija je upotpunjena s cipelama brenda Z-Code-Z. Iza objektiva se našao Teodor Korodi, make up i kosu potpisuje Andrea Prodan, a cvjetne aranžmane studio Struchak iz Pule.

Povratak prirodi u kolekciji brenda STAŠA DESIGN (фото 6)
Povratak prirodi u kolekciji brenda STAŠA DESIGN (фото 7)
Povratak prirodi u kolekciji brenda STAŠA DESIGN (фото 8)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više