Search

Poznata ljepotica u odličnoj retro kampanji brenda Reserved u kojoj dominira traper

Poznata ljepotica u odličnoj retro kampanji brenda Reserved u kojoj dominira traper

Zuza Bijoch i "It's all about jeans"


Image: PR

U novoj jesenskoj kampanji "It's all about jeans", Reserved se osvrnuo na modni izričaj i auru 80-ih u kojoj dominira jeans

Kombinacije ispranog trapera i patchwork, koje su bile popularne tada, najavljuju svoj povratak u velikom stilu. Dio kolekcije odnosi se na kultni stil mom's jeansa, visokog struka i ravnog kroja koji savršeno pristaje uz jeans košulju, s popularnim širokim naborima.

U novom lookbooku slikanom na ulicama Londona, Zuza Bijoch pozira u širokoj traper jakni koja je postala jesenski modni hit. Svojom jednostavnošću, kolekcija se nadovezuje kroz tunike i košulje od trapera koje su izvezene cvjetnim ornamentima. Odjek aure 80-ih vraća se kroz široke krojeve kaputa podstavljene ovčjim runom i vunenim detaljima.

Poznata ljepotica u odličnoj retro kampanji brenda Reserved u kojoj dominira traper (фото 1)

Dizajneri Reserveda naglasak su stavili na sjajne detalje aplicirane na odjeću koji je dio ove kolekcije. Culottes hlače sa sjajnim obrubima, dužeg kroja, ove će godine biti osobito popularne u varijacijama dužine. Još jedan bitan utjecaj na ovu kolekciju su rane 90-te i grunge stil, kao i britanska punk subkultura prožeta hlačama i košuljama od ispranog trapera i kožnim kratkim suknjama.

Iako je britanska moda kombinirana elementima 80-ih i punka 90-ih, nova kampanja Reserveda na čelu sa Zuzom Bijoch, uspješno interpretira ta razdoblja kroz boje i uzorke kako bi stvorili idealni modni element svakog urbanog stila ove sezone. Više o svemu možete potražiti na Reserved stranicama.

Poznata ljepotica u odličnoj retro kampanji brenda Reserved u kojoj dominira traper (фото 2)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više