Search

Prada, jesen/zima 2014./2015.

Prada, jesen/zima 2014./2015.

Kolekcija poput oživjelog stripa


Image: Imaxtree

Jarke boje, print, raznobojno krzno - kada promatrate novu Pradinu kolekciju teško se otarasiti misli kako se pred tobom listaju stranice oživjelog stripa

Svaki komad u kolekciji toliko je eklektičan, samostalan i kičast da je osjećaj bijega od realnosti sasvim logičan. Gotovo kao da očekujete neki poznati lik iz stripa da izađe na pistu nakon modela, ali umjesto toga se susrećete s još jednom šarenom bundom, ovoga puta s golemim žutim ovratnikom koji svojim proporcijama izgleda poput stole.

Naglasak je bio na predimenzioniranim kaputima, bilo muškog ili ženskog kroja s naglašenim ramenima. Ispod su provirivale haljine u stilu negližea, neke gotovo potpuno prozirne, a naglasak je stavljen na kontrastni odnos boja između kaputa i haljine. Upleo se u priču i geometrizirani print koji je ukrašavao čak i donje rublje koje je provirivalo ispod prozirnih haljina. U kombinaciji sa salonkama neobičnog rasporeda remenčića ili visokim lakiranim čizmama - žena u Prada komadu uistinu neće moći proći nezamijećeno.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više