Search

Predivna kolekcija vjenčanica s potpisom brenda Mihano Momosa

Predivna kolekcija vjenčanica s potpisom brenda Mihano Momosa

Slavlje ljubavi

Urednik: A.P.


Image: Dušan Petrović

Jedan od omiljenih srpskih dizajnera predstavio je bajkovitu kampanju za novu Bridal kolekciju

Centralna tema svih Mihano Momosa kolekcija je oduvijek bila ljubav i svaki model koji je ikada kreiran je na svojevrstan način komunicirao ovu emociju. Tako su vjenčanice i bile kruna svake pojedinačne kolekcije, jer je sama njihova namjena takva, da nedvosmisleno upućuje na slavljenje ljubavi. Sasvim prirodno se pojavila potreba da Mihailo Anušić jednu cijelu kolekciju posveti isključivo vjenčanicama. Kolekcija Bridal 2018. je skup iskustava koje je dizajner imao sa svojim klijenticama, te je svaka djevojka koja je do sada obukla Mihano Momosa haljinu na dan svog vjenčanja bila inspiracija za nastajanje ove kolekcije. Ta interakcija provučena kroz prizmu Mihano Momosa iznjedrila je 14 lookova koji čine Bridal 2018.

mihano

mihano

Cilj Mihano Momosa je nepromijenjen, svi modeli su osmišljeni da osiguravaju maksimalnu udobnost uz poštovanje vrhunske estetike, a korišteni materijali poput čipke, perja, svile i tila, to i garantiraju. Rukom dizajnera ispisane su poruke, koje su on i klijentice vezivali za pojam ljubavi, mogu se vidjeti na samim kreacijama. U Mihano Momosa svijetu na spomen ljubavi tako odjeknu riječi: endless, timeless, eternity, I belong with you, heart of my heart, serendipity, forever, complete itd.

mihano

Ni jedna kolekcija do sada dizajneru nije bila ovako osobna kao ova. Stoga, kampanju Bridal 2018 prati i video u kojem Mihailo opisuje svoj odnos prema Mihano Momosa, ali i značaj svake pojedinačne klijentice, koja mu je dala šansu da svoj san podijeli s njom.

mihano

mihano

mihano

mihano

mihano

mihano

mihano

mihano

mihano

mihano

mihano

mihano

mihano

mihano

mihano

mihano

Fotograf: Dušan Petrović
Video: Danilo & Sharon
Model: Kristina Perić
Šminka: Mina Abramović
Frizura: Đuka Ivanović
Scenografija: Ksenija Josifović

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više