Search

Predmet žudnje: Freywille kolekcija nadahnuta Rusijom

Nova strastvena kolekcija nakita

Tekst: BURO.


Predmet žudnje: Freywille kolekcija nadahnuta Rusijom (фото 1)

Freywille ponovno osvaja svojim minijaturnim umjetničkim djelima! Ovoga puta luksuzan brend nakita nadahnuo se prelijepom Rusijom i njezinom impresivnom kulturom. Sigurni smo kako će nova kolekcija Passionate Russia brzo postati predmetom žudnje mnogih ljubitelja prelijepog nakita i strastvenog dizajna

Predmet žudnje: Freywille kolekcija nadahnuta Rusijom (фото 2)

Rusija kao zemlja kontrasta, smještena između zapadnog i istočnog dijela svijeta, izvanrednih prirodnih osobitosti te nepregledne širine i burne povijesti, intrigira i očarava sve one koji je posjete. Kroz četiri čarobna seta nove Freywille kolekcije utjelovljeni su strast prema životu i mentalitet ruskog naroda: My Matryoshka slavi žensku ljepotu i različitost, Golden Kalinka otkriva rusku strast prema prirodi, Glorious Firebird zaranja u čaroban svijet mašte iz ruskih bajki, a Swan Lake je pak posvećen ljepoti ruskog baleta kao dostojanstvenom simbolu kulture i nasljedstva.

Predmet žudnje: Freywille kolekcija nadahnuta Rusijom (фото 3)

Freywille diljem svijeta predstavlja sinonim za raskošan umjetnički nakit koji se izrađuje od finog emajla, a u raskoši ruske kulture i čaroliji ovog nakita sve Hrvatice će moći uživati od rujna ove godine kada će Passionate Russia biti dostupna u zagrebačkom Freywille butiku u Preradovićevoj 2, u Zagrebu.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više